nwistrand

2014 - andra delen

Juli och augusti - herregud vilken sommar!! Varmaste på flera år. Jag jobbade mest varje dag men när jag inte gjorde det spenderades många timmar i solen, jag träffade vänner, jag tog första doppet i Sverige på tre år och så åt jag mängder av jordubbar. Fick en crush på Loka crush, började klä mig lite mer höstigt när vindarna vände i slutet av augusti. Det var verkligen en härlig sommar och det bästa var såklart att Henrik och jag flyttade ihop på riktigt, och det absolut sämsta och tråkigaste var ju att vår lilla Svante blev påkärd : ( . Honom pratar vi ofta om! 

 

Jag tycker att september är en riktigt härlig månad annars, men detta år medförde månaden mycket ångest och oroligheter. Jag började i alla fall på Örebros universitet, mörkret kom allt mer, vi fick hem våra kattungar (hos mamma) och jag träffade mycket vänner.

 

I oktober var allt superbra igen. I början av månaden träffade jag lilla R för första gången . Henrik kom äntligen hem efter ett par veckor uppe på sin skola. Vi hade många myskvällar, tog lånpromenader i höstsolen, jag pluggade hårt, fick min nya mobil (äntligen!!), hade tjejkvällar och så fick vi äntligen hem vårt bord efter en lång väntan. 

 

I november hände inget speciellt, det var mycket plugg/jobb. Vi hängde mycket i simhallen, tände mycket ljus och fortsatte med våra myskvällar. I november började jag få världens jullängtan (speciellt när första snön kom) så jag började baka en hel del.

 

Och så slutligen december, underbara december. Det har varit mycket i och med skolan, men jag har ändå hittat på många roliga saker. Vi julpyntade jättefint i vår lägenhet, vi har fikat massor och jag fick upp ögonen för Yollibox. Jag hängde en hel dag med mamma och hade det mysigt. Vi har kollat om på Solsidan och är redan på tredje säsongen (plöjde nästan en hel säsong inatt). Vi hade en grymt fin julafton med massa kärlek och så firanden efter det. Nu väntar vi spänt på nyår!

 

Ja, det var mitt 2014, och som ni säkert förstår är jag jättenöjd med det fina året. Det har varit väldigt lärorikt, jag har lärt mig mycket nytt och har växt ännu mer i mig själv. Det kommer jag alltid ha med mig. En del lämnar jag kvar i det gamla men det mesta tar jag med mig till 2015! woooop 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas