nwistrand

2014 - första delen

 ♥ 2014 har varit ett helt fantastiskt år, Precis som jag trodde när den första bilden ovan togs - då jag, Henrik och mammafamiljen skålade in året.
Vi hade mycket snö och det var riktigt kallt, något vi inte direkt är så vana vid. Jag hade studenten i sikte, tränade som bara den och åt toppenmat. Henrik flyttade upp till norr igen efter julledigheten och det var inte alls kul..

 

I februari hade jag och tjejerna en hel del myskvällar och jag använde min vågtång var och varannan dag. Jag firade alla hjärtans dag utan min älskling men jag fick världens finaste bud hem till dörren istället  ♥ . Jag kämpade på i skolan, bokade tågbiljetter och började lyssna otroligt mycket på Imagine Dragons. Vi for på Studentkyssningen och det var för himla roligt! Jag hann sova hemma en natt innan jag skulle ut och fara i landet igen, nämligen upp till Henrik i samband med hans födelsedag. Vi hade underbara dagar ihop. Tänker ofta tillbaka på den resan.

 

I mars fick jag hem något efterlängtat - nämligen studentmössan! Jag och Emelie träffades mycket, det räddade mig många gånger att träffa vänner (och familjen såklart) då det kändes jobbigt att vara ifrån H. Vi tränade för cancer och vi firade min låtsaspappa som blev 40! 
Studentfest-biljetterna släpptes och vi knep varsin. Nu började vi tagga och inse att det var inte sååå långt kvar! 
Många syv-infomöten anordnades med snack om framtiden, universitet osv.
Ännu mer tjejkvällar där vi åt så vi höll på att spricka och bara allmänt hade det så bra ihop. 

Den tredje april lämnade vi in gymnasiearbetet och det var en stor sten som släppte från axlarna. Det firade vi med pizza, godis och naturgodis haha. Oförglömlig lycka. Jag spenderade mycket tid i köket för att experimentera fram nyttiga saker och lyckades t ex med dessa hälsobollarna. Henrik överraskade mig att komma hem och jag blev överlycklig. 
Jag lyckades till slut bestämma mig över studentklänning och jag blev hur nöjd som helst. Solen tittade fram och det var helt underbart väder.

Bästa maj! Hade ett härlig valborgsfirande hos/med vänner (samma gäng som vi ska fira nyår med). 
Min bror fyllde och önskade bowling. Jag fyllde, önskade mig en fin dag (och det fick jag). Jag började köra mycket intervaller i vårsolen. Det blommade och jag mådde bara så bra! Jag är överlag väldigt glad i livet men här var det något speciellt. Jordgubbarna började komma och jag åt massor. 
Boda borg med klassen där mitt lag vann tävlingen och så avslutades maj med ett par jättemysiga dagar i Göteborg med fina vänner!

Och så kom månaden jag väntat på hela skolåret. Hela skoltiden? Ja hela livet haha. Med både stor lycka och vemod. Jag började månaden med att vara ordentligt hes (har aldrig varit så hes innan). Jag rev av ett riktigt jobbpass, följt av massor av träning, glass i hamnen och fler tjejkvällar. Nu hade vi inte så mycket i skolan såklart och allt vara bara så.. härligt. Den tiden längtar jag tillbaka till. Vi gick på 7dagarsfesten, vi firade Emelie som fyllde. Studentvecka med allt vad det innebär... såpafotboll, skattjakten, balen och såklart.. den stora dagen. Så mycket känslor, för nu var det verkligen slut. Aaaeh herregud så lycklig man var!

Nu var det dags för ett nytt kapitel i livet, och det kommer ni få se snart! 
 ♥

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas