nwistrand

Förberedelser

För ungefär en timme sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle vara ikväll.. nu går det framåt i alla fall! Ha en underbar kväll...

Fredagsfrullen

Frukosten denna fredag, med bland annat nygjorda mackor! Mums. Nu har vi en hel del grejer att fixa med inför kvällen, och jag är så taggad!! 

Träning i trappan

Nu ikväll så for vi till trappan för att gå lite! Dock kunde jag bara gå ett par varv innan jag började hosta och kände mig "svag", bra tajmat där måste jag säga.. Nu är vi i alla fall tillbaka hemma så nu blir det god mat, tända ljus och massa mys.  Helgen står runt hörnet, wooop!

 

Höstens färger

Det är i stort sett bara de här nagellacken som jag använder nu, men visst är de perfekta höstfärger?

Det blåa - OPI, Up all night

Det vinröda - Depend, 359

 

Kalas

Vi har precis kommit hem från ett kalas och nu ska vi slänga oss ner i sängen och se Bonde söker fru, höjdpunkten med onsdagar! 

Vi är båda lediga imorgon, så ni kan gissa vilka som tar en redig sovmorgon imorgon.. förutom sovmorgon måste jag fixa med Halloweenklädsel, har fortfarande inte bestämt mig! Har ni något bra tips?

Maria Nila Colour Palett

Jag har ett tag varit inne på att slinga håret, så att det ska hända lite i det. Nu har jag dock bestämt mig för att vänta lite med det (som till våren eller så) och istället fick jag upp ögonen för de här pigmenterade hårinpackningarna från Maria Nila!

 

Jag valde alltså "Autumn red" för att få lite röda effekter (man får tänka på att det inte är någon toning, utan bara något som ger som "skiftningar"!)

 

Jag, som färgar mitt hår ganska mörkt, trodde inte att det skulle synas något men det satte sig faktiskt på håret! Självklart ingen stor skillnad, men man ser lite skiftningar i form av slingor, så jag är helt klart nöjd! Väldigt rolig produkt och jag ska nog testa lite mer färger. 

Har ni testat? Om inte, tycker jag ni ska göra det! Det tvättas ändå ur, på gott och ont ;)

Upp