nwistrand

Inför Valborg

Överallt kan jag läsa/höra om vad folk ska göra på Valborg och det ena är värre än det andra.. För mig har det aldrig varit något jättespeciellt firande faktiskt, mer än att jag träffat vänner och ätit mat (+ sett motorcyklarna och kanske någon brasa). Så blir det även i år. Vad hittar ni på?

Den sista onsdagen i april

Sista onsdagen i april är det marknad här i lilla staden. Som de senaste åren är det bara marknadsnougaten som handlas av mig, men det är inte fy skam för oj så gott det kan vara med någon bit! 

Healing Haircolor

Tonar alltid mitt hår med Goldwell annars men här i stan har de slutat sälja den och istället börjat med den här. 

+ Den sitter som berget

- Den sitter som berget...

Haha japp det är det positiva och negativa! Eftersom att den var så ljus i färgen så syntes det inte när det kom utanför, så jag har gått runt med färg på kinderna nu ett par dagar. Men det sitter jättebra i håret, så det får väga över!

En liten del av mina köp

Några av mina köp från söndagen i Ullared. En sååå gosig tröja till en frösen som mig, lite smink, lite inredning och en.. selfiepinne. Haha. Kommer komma till riktig användning den 8e maj kan jag säga!

Sista rycket!

I söndags så for H upp till sin skola - för sista gången! Tänk att de här två åren nu (snart) har gått, och herregud som vi har klarat det bra! Vi är bäst!! Snart har jag min grymma brandman hemma för alltid.

Vart var jag på väg?

Det var Ullared jag var på väg till igår! En liten spontantripp sådär med min mamma, mammas väninna och hennes mamma. Ett riktigt tjejgäng och åh så kul vi hade! Jag hade inget speciellt jag var ute efter, men jag kom ändå hem med en hel del! Ska visa bild på allt senare. 

Halfway there

Henriks pappa har fyllt 50 och i lördags hade han ett firande! Mycket folk, god (plock)mat och underhållning. En härlig dag : )

Sconesfrukost

Efter den smått hektiska helgen var det så galet skönt att få sova gott och länge inatt! Och att äta scones till frukost var ju pricket över i:et. Jag kommer både börja och avsluta den här veckan med en ledig dag och idag ägnar jag dagen åt att städa och göra fint, träna och fixa med saker som kommit i andra hand. Vad gör ni? 

Glow in the dark

Första inlägget om helgen kommer här och vi börjar självklart med fredagen! För det första så kom H och mötte mig efter jobbet, surprise surprise för mig och jag blev så himla glad! 
Senare så for jag och Emelie till Strömpis! Allt för länge sedan nu, och det märktes. Vi kände oss gamla då det bara var yngre där när vi var kom, så vi gick faktiskt hem. Utekväll blev hemmakväll, lika bra dock (om inte bättre!)

Fullspäckad helg

Har haft/har en såå fullspäckad helg med en massa roliga saker! Men jag tänkte egentligen ta mer om det i andra inlägg och bara slänga in ett hej nu och liveblogga lite. Hoppas ni alla har det bra - det har jag.. sitter just nu i bilen på väg till...

50-årsfirande

Utekväll

Frans

               

Häromdagen tog jag så fina bilder på en av våra bebisar, Frans : ) Underbara katter. För ett par år sedan ville jag inte ha djur men nu kan jag nog inte vara utan!

Quotes

Ha en fin torsdag!

Powernap & powerwalk

Körde ett kort pass idag, skönt faktiskt då jag var sååå trött imorse. Tänkte därför nu ta en liten nap innan jag ska ge mig ut för träning. 

Hur underbart är inte detta? Sol och massa blåa blommor efter vägen.