nwistrand

Höst i luften

Från dagsens rastpromenad i förmiddags

Hoppas er vecka startat bra! Det har min gjort. Visserligen har jag inte gjort något speciellt utan bara jobbat i stort sett men det är ju kul det med! Den fina vardagen. För övrigt kände jag verkligen idag att hösten närmar sig och ingen är väl lyckliagre än jag... (möjligtvis mamma och Henrik då som gillar hösten lika mycket som jag haha!) Jag kan inte komma på något negativt med hösten. Underbara tid! 

CHL

Idag har vi varit i Linköping! Och vad vi har gjort där blir nog ingen svår nöt för er att knäcka, utan det gamla vanliga - först shopping och sedan hockey. Nog för att det "bara" var en träningsmatch (i CHL) men det lockade ändå en hel del människor till läktaren. Jag fick till och med en gratisbiljett av en gubbe som bara gav mig den helt hastigt och lustigt, haha tack för den! 

Snart är SHL igång och jag längtar som bara den till de matcherna! Älskar verkligen att ta vår lilla bil till Linkan, det är vår grej. <3

Godis & Intervaller

Vilken lördagskväll det blev... Den började med en tänkt svullarkväll med pizza och godis framför tv'n, men när maten var uppäten blev det lite rastlöst här så vi knöt på oss löpskorna och tog oss till spåret. Det slutade med intervaller. Låter ju riktigt normalt en lördagskväll hehe??  Men härligt var det allt! 

Första delen

 


Andra delen Blir en tidig sänggång ikväll så det fortare kan bli söndag och dags för nya upptåg! : ) 

Reupload

Idag släpper helhärliga Therese Lindgren sina videos som Youtube tagit bort  - alltså cirka 30 st. Så kul att titta på! Brukar ni också se hennes videos?

En fredag i slutet av Augusti

Har haft en toppenfredag som inte  bestått av mer än ett 7 timmarspass på jobbet och en eftermiddag i skogen men det låter inte så dåligt ändå tycker jag! Laddar upp inför nästa vecka.. Börjar bli lite nervös. Och på tal om det så kom jag på att jag faktiskt inte berättat vad det är jag ska göra i höst, så det ska jag knåpa ihop ett inlägg om fortast möjligt! 

♡‏

 

Ett höstfint hem - inspo

Nu när hösten närmar sig så går jag verkligen loss bland all inredningsinspiration som finns -  allt för att göra det så fint, ombonat, härligt och mysigt här hemma. Det är som att det den viljan kommer med just den årstiden. Hösten är ju verkligen det bästa och just den här kommer bli något speciellt.

Något stort

Igår fick vi ett glatt besked,  nämligen att Henrik får förlängd anställning på brandstationen han jobbat på i sommar! W O H O ! För er som inte är så insatta kan jag tala om att det finns fler brandmän än tjänster vilket gör att det är jättesvårt att få jobb, så det är verkligen hur kul som helst att han får fortsätta!

Han är verkligen bäst den här killen! Klarar allt han tar för sig.

Essie

Baslack - Vanligt lack - Överlack

Fick hem lite Essie-produkter igår, såå bra! 

Det känns som att man antingen väljer O.P.I eller Essie. Jag har innan tyckt om det förstnämnda mest av okänd anledning men jag undrar om inte Essie's lack sitter bättre? Jag tror nog det så jag kommer säkerligen övergå mer och mer. Sjukt många snygga färger och det på bilden kommer göra sig så bra i höst!

 

Ikväll kliver jag av

Då var sista dagen på mitt sommarvikariat kommen och ikväll kliver jag av. Även om jag verkligen jobbat röva av mig i sommar så jag har haft såå kul och jobbat med kollegor som varit hur bra och hur roliga som helst! Är väldigt glad över att jag fick den här chansen och att jag klarat av det så bra som jag gjort. Jag kommer fortsätta hoppa in lite då och då när det behövs i den mån jag kan då jag också ska plugga heltid nu framöver. 

En väldigt nött och trött lapp med alla schematider som jag (snart)  har tagit mig igenom! Woho!

Elva dagar

Frans & Doris fick ju åka hem till mammafam. när vi skulle börja tapetsera m.m här hemma och meningen var väl kanske inte att de skulle komma tillbaka (förutom några dagar här och där). Men både H & jag blev fästa vid att ha dem här så redan nu är de tillbaka! Elva dagar klarade vi oss utan dem haha. 

Gosisar!! 

Jobbhelgen har börjat

Min sista (schemalagda) helg har nu startat och herre vad jag ska jobba i helgen,menmen, man ska väl "sluta" på topp! Bra tajmat är det i alla fall att Henrik har två dygnspass så han är borta hela helgen.

Idag körde jag förmiddagspass så sen jag slutade vid 14 har jag verkligen bara njutit av att vara hemma! Jag äääälskar att bara vara hemma. Jag går runt och plockar lite, lyssnar på musik och så har jag en kaka inne i ugnen som jag ska äta framför tv'n sen! Kanonkväll med andra ord, man får göra det bästa av det när man är själver. 

Till släktingar i Norr

Nu har vi precis kört mamma och hennes moster till tåget som ska ta dem upp till norr och släktingarna. 
En vecka (nästan) utan mamma, tomt :(( Skickade med henne lite färdkost - för naturligtvis måste man ha lite gott att äta och en tidning att underhålla sig med! Det är ju givet.

Fina bästa mamma <3

Shopping och fika i fina Motala

Ledig dag tillsammans med min H idag <3 Vi har varit i Motala för lite shopping och haft det jättemysigt. Nu är vi hemma igen och ska få upp lite tavlor och hyllor på våra (än så länge) kala väggar här hemma. 

Vardagsrummet

Jag skulle ha varit ledig idag men hoppade in 8-16, lika bra så jag slapp vara hemma medan hantverkarna var här. Och när jag kom hem så var Vardagsrummet färdigt! Ända sedan jag klev in i vår lägenhet för första gången så har jag verkligen tyckt om den, förstå då lyckan vi nu känner när vi äntligen fått den som vi vill!

 

Nu sitter jag i soffan och bara njuter, kvällen till ära är det värsta Tv-kvällen ju! Nu är det första avsnittet för hösten av Halv åtta och sen väntar Idol! 

Om igår, 15/8

Jag ska snart gå iväg och jobba o spendera hela dagen där, så jag tänkte istället berätta lite om gårdagen! Vår mysiga lördag. Själva dagen gick i stort sett bara åt till att se filmer men även en långpromenad (där bilden är ifrån), och på kvällen så åkte vi hem till mammafamiljen där vi åt gott och hade det mysigt. 
Fick även en stooor påse kläder av mamma! Så bra att vi har samma storlek. Så nu vill jag mest slänga ut mina kläder och bara ersätta de med de nya.