nwistrand

Ledig lördag

Gissa om vi sovit gott i vårt "nya" sovrum?!  Kändes så härligt att få vakna upp i ett svalt rum än i det gula. I vilket fall, lördag idag och vi är båda lediga så jag vet att det kommer bli en toppendag! Bara det att dagen börjar med pannkaksfrulle är ju ett tecken. Hoppas ni också får en härlig lördag!

Sovrummet är klart!

Såhär fint blev det!  Åh jag är så himla himla nöjd!! Det blev galet bra. Kommer såklart visa fler bilder men tänkte ta kvällen till att fixa och dona. Men i vilket fall så har ni här en liten jämförelse och kan se förbättringen. 

Mitt ute i skogen

Tack för alla rara rader efter inlägget igår laughing Allt är bättre idag - delar av renoveringen blir klart innan helgen, jobbet idag gick kanoners och hösten kommer nog bli en pluggig en. Så ja den sömnen gjorde nog sitt samt en del kloka samtal och divideringar.

Nu lämnar vi det! Ikväll har vi verkligen haft det fint, vi följde med Henriks pappa o de till ett café som ligger mitt ute i skogen. Varje torsdag under sommaren har de öppet med gott fika och kaffekoppar i alla möjliga olika färger och former. Det var så mysigt så.

Du som alltid fortsatte Fastän vägen kändes lång

Skönt att det snart är dags att avlsluta den här dagen! Den har varit rätt dålig ska jag vara ärlig med att säga, då det känns som mycket gått emot mig. Mycket beror på vår renovering av lägenheten som går i snigelfart som orsakat flera gråtkalas idag. Som att det inte räckte så jobbar jag själv en stund imorgon (men det kommer säkerligen lösa sig) och så det här med plugg till hösten... Ska jag tacka ja? Är det rätt nu? Jag som sagt att jag inte vill plugga än men så kom jag in på förstahandsvalet. 

Ja det är mycket nu. Som ni vet vill jag inte gnälla, utan alltid visa en positiv sida då det är j a g . Men allt blir nog bättre med lite sömn och så hörs vi med nya tag och ny energi imorgon.

Arkivbild.

Xlash

Nu har jag använt Xlash i mer än fyra veckor så nu tänkte jag recensera den! 


För det första ska jag säga att det var en produkt jag verkligen hoppades på, jag ville så innergligt att den skulle fungera. Och det har den faktiskt gjort! Inte på fyra veckor som det ungefär ska ta utan jag har fått använda den lite mer, och visst har jag fått mer volym och starkare fransar. Det syns inte så väl när jag är osminkad men när jag sminkar mig så ser jag det tydligt. (Därför lägger jag istället in en bild på mina fransar sminkade, då det är då det syns.)

Jag har alltid kunnat få rätt långa fransar med en bra mascara men nu behövs det inte lika många drag för att jag ska bli nöjd. Jag är väldigt nöjd och kan rekommendera det. Men ha tålamod!

That kind of person Tag

Har sett den här tag'en på så många bloggar så nu tänkte jag haka på jag med! Tjohoo

1. Vilket tuggummi köper du?
Extra, antingen mint eller sweet fruit.

2. Vad hittar man alltid i ditt kylskåp?
En karaff med vatten.

3. Hur uttalar du kex? Som det stavas eller chex?
Lättaste frågan - precis som det stavas såklart- Kex.

4. Har du mjölk i kaffet? 
Nix!

5. Apple eller Android? 
Apple.
 
6. Blöter du tandborsten innan eller efter du lägger på tandkrämen? 
Både tror jag. Men viktigaste är efteråt.

7. Hur står du vänd i duschen? 
Mot duschkranen.

8. Knycklar eller viker du toapappret? 
Viker!

9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt? 
Musik/poddar, bloggar & instagram!

10. Föredrar du fönster- eller gångplats på buss/tåg/spårvagn/flyg? 
En fönsterplats är väl alltid trevligare tycker jag!

11. Är du stressad eller lugn som person? 
Lugn skulle jag säga. Men lite smått hetsig emellanåt kanske.
 
12. Tålmodig eller otålig? 
Med andra människor har jag världens tålamod, handlar det om mig själv så är jag otålig.

13. Planerare eller impulsare (är det ens riktiga ord?)? 
Både och! 

14. Uppklädd eller nedklädd? 
Älskar att klä upp mig, men är väl oftast nedklädd.

15. Västkusten eller Östkusten? 
Västkusten.

16. Sover du med dörren öppen eller stängd? 
Den står halvöppen.

17. Vilken sida av sängen sover du på?
Hemma sover jag på den vänstra sidan, men det spelar egentligen ingen roll så länge jag inte sover närmast dörren. Haha.

18. Har du någon fotomin?

Spontant tänkte jag ja, men nä det varierar nog ändå. Men en återkommande är denna

19. Musik eller böcker? 
Musik!

20. SMS eller mail? 
SMS.

21. Sött eller salt? 
Sött såklart!

22. Kan du nå näsan med tungan? 
Nä 

23. Tror du på spöken? 
Nej det gör jag inte.

24. Tror du på aliens? 
Nej inte det heller.

25. Vad tror du händer efter döden? 
Jag tror inte att det bara blir "svart", eller jag vill i alla fall inte tro att det bara tar slut. Man lever nog vidare på något vis.

Äntligen måndag den 10e!

I d a g , äntligen säger jag bara!! , så kommer tapetserare & golvläggare till oss! Vi har verkligen väntat på det här kan jag säga, så det kommer bli så otroligt härligt att få det som vi vill ha det och äntligen få fixa och göra fint på riktigt här hemma. Jag är så spänd på slutresultatet!

Tomt utan katter hemma

Efter att ha bott hos oss i en månad har nu Frans och Doris flyttat hem till mammafamiljen igen - buhuu så sorgligt att komma hem till ett tomt hem.. Men jag är säker på att de kommer tillbaka till oss snart!

Frukost på Java

Igår startade jag och Emelie dagen med frukost på Java, vilket var/är en del av hennes födelsedagspresent. (Nästa del tar vi senare då det inte riktigt passade nu). Hur eller hur, så otroligt gott och verkligen bästa starten på dagen. 

Doing it all night, all summer

Jag är precis hemkommen från ett jättehärligt dygn tillsammans med Emelie! Igår var vi på Frimis skumparty och det var såå roligt, hade verkligen en jättebra kväll. Mycket dans, precis vad vi gillar! 

Bigarråer

Hej på er! Jag är just hemkommen från ett kvällspass och jag har precis plockat ihop en tallrik med gottis. Min mamma smsade mig igår och sa att jag var tvungen att köpa bigarråer då de är så goda just nu, och jag kan bara hålla med! 
Har bara bara imorgon, fredag,  kvar att jobba den här veckan, sen har jag nämligen  min  f ö r s t a  lediga helg på hela sommaren! Den ska jag ta vara på kan jag lova!

Den här tiden, ett dygn tidigare

Igår när jag kom hem från shoppingrundan så hade vi verkligen noll idéer till middag, så vi gjorde det enkelt för oss och gick ner till hamnen för att äta på Kinarestaurangen. Hur gott & hur mysigt som helst.

GreenGate

HUR fina är inte kopparna & muggarna från GreenGate? Jag gillar dem så mycket! Tänker mig att jag ska börja samla på såna i alla olika möjliga färger och former, så för de som känner sig manade (typ familjen) så kan ni skriva detta på önskelistan inför jul. Och födelsedag. Eller till när som helst, bara för att... ; )

Min lediga dag

Vilken härlig ledig dag jag haft! Har spenderat den med min pingla Emelie med mat & shopping!

Söndagskväll & Måndag morgon

Hej på er! Igår körde jag monsterpasset på jobbet, och när jag slutade så gjorde vi det som vi oftast gör när vi har tid över - åker till skogen. Till vår plats. Vi hade med oss lite gottis ut dit och där satt vi. No words needed ungefär. Hur bra kan man ha det egentligen?

Idag var första gången på ett tag som jag inte skulle börja jobba tidigt, så jag har verkligen nyttjat min lediga tid med sovmorgon och sen gjorde vi en brakfrukost med scones och massa bär! Blåbären plockade vi igår. Fantastiskt gott och en väldigt bra start på dagen! 

Sådär då, nu blir det nog lugnt fram tills jag börjar jobba. Har tiderna 13.30 - 21.10 idag. Och imorgon är jag ledig! Woho.