nwistrand

Andra advent / Adventslista

Sådär - andra ljuset är tänt. Mysigt värre. Hittills har dagen varit väldigt lugn (Henrik har ju förståligt nog haft en del att göra på jobbet) och dagen kommer nog fortsätta så. Det blåser än. Undras när det tänker sluta? Men till något roligare!  Lovade att göra en härlig adventslista från Linas blogg!
1. Vad gör du andra advent? Idag ska vi nog (äntligen) ta oss ut till skogen för att kolla efter en gran. Har ju inte kunnat det tidigare på grund av blåsten. Annars så blir det en lugn dag.
2. Har du julpyntat i veckan? Jag pyntade lite förra söndagen under första advent. Mer pynt kommer nog till nästa helg då vi tar steget ännu längre och tar in granen.
3. Har du bakat något till andra advent? Jag har bakat x antal saffranskladdkakor (en testgång, en till Henriks arbetskamrater och en till mamma haha! Kan nog receptet utantill nu). Ska snart också baka lussebullar och knäck.
4. Vilka två låtar lyssnar du på under juletiderna? Jag älskar julmusik, så det är svårt att välja. Men jag säger "Mer jul" och "Julen är här".

 
 
5. Har du snö nu när det är andra advent? Nej tyvärr!
6. Vilken outfit har du på andra advent? Mina lösa mjukisbyxor och en tröja bara. Sköna hemma-mysar-kläder!
7. Firar du andra advent med några? Njae men i så fall med sambon. I familjen lägger vi mer krut på första advent (och fjärde såklart).
8. Vilken julbakelse är din favorit? Lussebullar!
9. Ska du se någon julaktig film idag? Inte vad jag bestämt men jag kanske skulle ta och göra det? 
10. Vad händer allmänt i veckan? Det gamla vanliga: jobb, plugg och träning! Men så klämmer jag såklart in roliga grejer som att träffa vänner, leta de sista klapparna och så.
 
6 december, min namnsdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas