nwistrand

Mitt 2015 - Del I

Året började lite osäkert enligt mig. Mycket handlade om ifall jag skulle plugga vidare eller skulle jag börja jobba? Och i så fall, vart? Vi bodde då i en annan lägenhet, i en annan stad. Jag hade många (nyttiga) tjejkvällar och jag bakade mängder med fröknäcke. Henrik och jag hade årsdag men firade den i efterhand då han fortfarande pluggade uppe i norr. En ganska händelsefattig månad i övrigt.

Jag började jobba inom kommunen och barnomsorgen. Fick börja på "min" frsk efter bara ett par dagar, happy me! Vi firade Henriks 21årsdag, vi hade räkfrossa och jag gjorde massvis av smoothies. Jag & Emelie såg Mr Grey på bio (snart dags igen!). 

Jag hade en sockerfri månad och åt frukt som aldrig förr. Jag tog jättemånga och långa promenader och hade härliga tjejkvällar. Jag hade långt mörkbrunt hår (saknar det!) och en höjdpunkt i mars var helgen i Vänersborg när min stora bror spelade hockeycup. 

April var en jätterolig månad och innehöll mycket jobb, en resa till Ullared, vi for till Skövde för att shoppa och kika in staden och så hann jag med en utgång också.

 

Min månad! Jag hade min stora dag - 20 år! Firade med jobb och sen middag. Jag fick låga converse som jag använde hur mycket som helst. Henrik blev färdigutbildad som brandman.
Jag började jobba lite inom vården (inför sommarjobb), var på relaxen (födelsedagspresent från Emelie). Det blev en hel del lattes på Espresso House, jag blev helt kär i skuggpaletten från Maybelline och var på dop för min fina lillkusin!

Henrik och jag flyttade in i vår nuvarande lägenhet, som vi tycker om så mycket! Jag började mitt hårprojekt - att komma närmre min egen färg. Det blev många fina kvällspromenader i vår sommarstad. Någon glass i hamnen blev det, vi plockade massor med jordgubbar och så var jag på födelsedagsfirande.

 

Första delen av mitt år 2015.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas