nwistrand

Mitt 2015 - Del II

Andra delen av år 2015!

Blev galet mycket jobb under sommaren men under mina lediga dagar så passade jag på att plocka jordgubbar, ha myskvällar, spela minigolf, plocka svamp och baka bullar. Det blev mycket shopping, både på hemmaplan och i Linköping. Även ett besök till Cloetta hanns med. 

Äntligen blev vår lägenhet färdigtapetserad, det drog ut något på tiden.. Mycket träning, en del fika, hockey, frukost på Java och lite utgångar fylldes dagarna bland annat med.

I september började jag plugga till Hälsocoach/folkhälsovetare. Mamma och jag åt frozen yoghurt, jag var på 1-årskalas, hade en trevlig kväll hos Becca, jag yogade en hel del och så klippte jag av en redig bit av håret. 

Eftersom det är den rosa månaden, så köpte vi hem massvis av rosa blombuketter för att stödja cancerfonden. Många höstiga promenader blev det. En höjdpunkt var självklart när älsklingen & jag for till Stockholm för att se Imagine Dragons! Jag och Emelie planerade en utgång på Halloween som vi bangade (såklart...). Det tog jag dock igen när jag var på inflyttningsfest och vi hamnade på krogen. 

Naglarna blev äntligen fixade, massor av myskvällar, soffan tog plats i vårt hem och så nöjda vi blev (är)! Vi for upp till Norrland för begravning av gammelmormor. Inget roligt "ärende" men den resan var bara så fin.. Kommer snart igen! Första advent firades.

 

Julmånaden invigdes med saffransscones och en blåst från jag vet inte var. Vi satt inne en hel helg pga blåsten. Julfest med kollegorna. Många rastpromenader i frost. Mycket plugg. Vi var på bio. Sker inte alls ofta vilket är så synd. Det får vi satsa på nästa år! Och såklart massor av julfiranden men det hade ni redan sett!

 

Det var mitt 2015, det! Det började sådär då jag var lite smått ångestladdad men det försvann fort och sen dess har det spikat rakt upp! Det blev ett toppenår kan jag konstatera. Hoppas ni är nöjda med ert och så får vi blicka framåt mot 2016 som nog blir det bästa någonsin. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas