nwistrand

Nu virvlar snön ner

 

Några dagar försent möjligtvis men jag tycker det är mysigt ändå. Var tvungen att ge mig ut på en liten promenad för att testa mitt nya underställ och det var verkligen hur bra som helst! Så jag är i alla fall redo för kyla (nu är det bara -3 här ungefär).

Annars har jag haft världens skönaste dag här hemma. Enda minuset är att H for iväg tidigt på jobb men man måste ju jobba också. Jag tog en liten sovmorgon, åt god frulle i soffan, sen tog jag som sagt en snöig promenad. Såg några glada barn som gick med pulka och herregud så kul det skulle vara att dra ihop ett gäng och åka i backen. Det måste jag nästan göra! Eller så får jag åka imorgon på jobbet... haha

Nu på eftermiddagen har jag varit duktig och rensat, sorterat och vikt bland kläderna och nu ska jag ta tag i lite skolgrejs. Snart är första terminen gjord på Hac-15, vilken lycka! Tänk vilka småspår livet leder in en på. Trodde nog inte att jag skulle hitta en sånhär rolig utbildning faktiskt och sökte just det här programmet bara på skojs skull. Vilket jag är väldigt glad för. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas