nwistrand

Partylördag

Hej! Jag har precis kommit hem efter att ha sett hockey hela dagen, så nu är det lite smått stressigt då jag ska iväg på en 20årsfest! Har velat fram och tillbaka men jag tror det kommer vara jättekul när jag väl är där. Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Cardigan

Mitt senaste inköp, en tunnare cardigan med perfekt passform som enligt min mening är galet snygg! ☆ Kommer användas flitigt. 

Java

Vi fotsätter väl på det ätbara spåret haha! Nej men, det blev en mysig fika med fina Rebecca och en massa prat. Så tråkigt att man inte träffas så mycket nu för tiden, på grund av jobb och studier, men när vi väl träffas så har vi verkligen så roligt ihop och det är härligt. Vi har i alla fall smidigt lite planer - allt känns bra mycket bättre när våren är på ingång!

Fredag 27/2

Kaffe & fröknäcke - mums!

Woho det är fredaaag! Tänkte skriva att jag inte har något speciellt planerat och ska ta det lugnt, men riktigt så är det ju inte. Jag har en del saker planerade men der tar vi allt eftersom tycker jag. Tillbaka till nu - jag ska dricka upp kaffet och sedan göra mig i ordning för att träffa Rebecca. Var så länge sen så det blir hur roligt som helst. 

Home again

Har haft härliga dagar som bland annat bestått av shopping, ansiktsbehandling och s å god mat men nu är det väldigt skönt att vara hemma och varva ner lite. Ska ta på mig myskläderna och slå igång gårdagens avsnitt av Biggest loser, dricka massa vatten och så har jag även inte mindre än 128 blogginlägg på Bloglovin att läsa.... Skön torsdagskväll!

Ett roligt dygn framför mig

Godkväll! Nu är jag på plats hemma hos min faster där jag ska tillbringa ett dygn. Så roligt, älskar att vara här! Nu är det bäst att gå och lägga sig för här är det alltid högt tempo - det gäller att hänga med.

En ny och en gammal favorit

Eos, Sweet mint lip balm / Make Up Store,  Monty

Jag är förmodligen den sista att hoppa på Eos-tåget men efter bara kort användning av det är jag helt fast! Känns riktigt bra med det på och samtidigt är det jättesmidigt och fint. Ögonskuggan däremot, är verkligen inte ny hos mig. Faktiskt var det en av de första skuggorna från Make up Store för mig (samlingen har utökats något sen dess haha) men den är fortfarande en favorit som jag inte kan vara utan.

Garderobsfynd

Hur bra är det inte att ha en mamma som är bättre på det här med kläder än en själv och som dessutom har samma storlek? Toppenbra tycker jag! Häromdagen rensade vi hennes garderober och jag fick travar med jättesnygga tröjor/toppar/klänningar. Himla nöjd över allt fint!

Måndagsseg

Det känns som att jag sitter i mitten av värsta virvelvinden! Utanför så blåser det som bara den och snön vräker ner men inget fastnar på marken. Jag hade hoppats på löpning ute men nä, jag får hoppas det ser bättre ut under eftermiddagen.

Jo men annars då, jag är så måndagsseg idag! Har spenderat morgonen i soffan med datorn för att kolla hur saker och ting ser ut inför sommaren och ja ni vet, massa fix. Och trots det att jag haft mycket att göra så har det gått så långsamt.. Men det är väl bäst att fortsätta med det. Vad gör ni idag?

 

Waves

Som jag gillar min vågtång!! Blir s å fina vågor/lockar  som passar både till vardags men också finare tillfällen. Rekommenderar den varmt!

 

Hurra Hurra

♥ Idag fyller världens bästa Henrik år! 

bkr

De här vattenflaskorna har nu kommit ut i butik och jag är så sugen på att köpa en! Visst att det låter mycket med 300 kr för en men jag tror att det är värt det.... Och då kommer vi till nästa fråga, vilken färg?? Så många fina ju! 

Förfirar min 21åring

Henrik fyller inte förrän på söndag men då far han upp till norr igen så för att kunna fira maximalt startar vi det redan idag, med restaurangbesök. Han fick välja och det föll på Kinan. Himla gott! Efterrätten tas dock hemma för jag råkar veta att min mamma köpt semmeltårta till H's stora glädje. 

Friday

Även fast jag varit ledig större delen av veckan och kunnat vara med H nu när han är hemma, så är det ju alltid speciellt med fredag och att ha en ledig och mysig  helg framför sig! Den här helgen blir också speciell då det vankas 21-årsmiddag och massa kalasande! 

2015-02-19

Skrev i mitt tidigare inlägg att jag inte var direkt utvilad (och då är jag ingen som klagar på få sovtimmar) . Trodde det skulle gå över men det har hållt i sig, så jag somnade en stund nu på eftermiddagen... och när jag vaknade till så hade älsklingen min fixat värsta goa middagen. Finaste!

fortsätter med temat sommarbilder! Denna är tagen för tre år sedan.