nwistrand

Sjukislördag

Jag har inte frisknat till än så det är s å skönt med en dag hemma, med lite filmer, något gott att äta och bara mysa. Det ska nog få mig på rätt bana. Jag är väldigt sugen på en promenad i det fina vintervädret som kommit tillbaka, men det får vänta tills jag känner mig bättre. Hoppas ni får en mysig dag!

Nioårsdag

Idag har vi firat min fina mellanbror som fyller hela nio år, med bowling och god mat! 

Nytt(igt)

Det här köpte jag med mig hem idag och allt får en stor tumme upp från mig!

Rost

Där jag kommer ifrån har vi ingen stor stad att skryta om utan det vi har är ett litet torg med lite butiker. (vilket har sin charm det med).. Men en sak vi faktiskt har som vi ska vara glada för är Rost, butiken med lite inredning, Renee Voltaire-produkter och nu även fik. Eftersom att både jag och Emelie gillar det som är nyttigt så satte vi oss där och fikade idag! Mumsigt & mysigt.

Torsdag 29/1

Vaknade helt täppt och däven imorse, jag som trodde jag hade superkrafter gällande sjukdomar då jag verkligen aldrig är sjuk.. Det känns i alla fall bättre nu som tur är, för idag ska jag på synundersökning och efter det ska jag träffa Emelie!

♕ white

Fint från weheartit!

Äntligen dags!

Ikväll är det äntligen dags för en ny säsong av Biggest Loser! Kommer självklart sitta bänkad och följa deras resa, ska bli så kul!

Live like heaven is on earth

Bild ifrån i somras.. undrar just hur denna sommaren kommer bli? Härlig tanke. Tiden efter studenten har varit full av jag-vet-inte  och det kan vara stressande men jag känner mer att det är en tjusning i att inte veta. För jag vet ju att allt kommer bli bra! Ta vara på livet.

En riktig myshelg

Fika, hockey och en massa mys har vi hunnit med nu i helgen som Henrik har varit hemma. Han är bara bäst bäst bäst 

Tre favoriter

Tangle Teezer / Baby Lips / Cover all mix

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 

Tre favoriter som jag använder mig utav dagligen och inte skulle kunna vara utan! 

Gissa vem som är hemma!?

 

Fröknäcke

Förra året vid den här tiden bakade jag ofta fröknäcke men sen fick det ett långt uppehåll hos mig... tills jag i onsdags fick ett ryck och gjorde en omgång. Så gott det är!! Nu kommer det verkligen inte dröja så långt till nästa gång. 

But you won't see me fall apart 'Cause I've got an elastic heart

                                              

Torsdag 22 januari

Har haft en jättemysig dag med mamma och min äldsta bror med shopping, god mat och frozen yoghurt! 
Det här fick jag, så nöjd. Den där tröjan får jag så starka vårkänslor av trots att det finns drivor med snö samtidigt som det kommer mer och mer hela tiden.

Kramdagen

Hej på er! Visste ni att det är internationella kramdagen? Jag fick veta det för ett tag sen haha, och gick på hemsidan temadagar där det står detta: 

För gulligt hihi.. Och idag har jag känt för att krama om varenda en jag mött då jag fått reda på en rolig sak! Livet är verkligen helt underbart. Och ni får snart veta