nwistrand

Vinst för Sverige!

Med naturgodis och loka har vi kollat på finalmatchen ikväll och så härligt att allt slit och kämpande gav utdelning och att de vann! 

Vulkanpizza

Igår testade vi Vulkanpizzan som har blivit omåttlig populär det senaste. Vi delade på en och så fick man ta det man ville ha och den var inte så himla stor faktiskt så man blev lagom mätt. Och god var den, det måste jag säga! Kommer säkerligen äta den igen.

När sommaren kommer ska jag visa dig bättre dar

Tog mig lite sovmorgon idag då jag inte början förrän tolv och det var verkligen skönt! Nu är frukosten intagen framför Grey's och nu ska jag på en promenad för att komma igång. Vad hittar ni på idag?

Härliga sommarbilder som togs för kanske två, tre år sedan.. Hoppas kunna uppleva fina sommardagar i år.  Bara väder och jobb som det hänger på då, haha.

We never go out of style

Jag nästan sprang hem av lycka idag då Henrik äntligen är hemma!! Vi hade båda jobbhelg i helgen och för H innebär det att han är kvar på stationen så det var ju ett par dagar sen vi sågs. Nu är jag soo happyyy! 

En härlig arkivbild från Sandöresan jag gjorde i början av 2014 

Like no one's watching

Vi börjar veckan med en bra låt! Tycker videon är så härlig.

Hemma

Godkväll på er! Är nu hemma för dagen och ska bara slappa framför tv:n och varva ner innan det är läggdags. Börjar tidigt imorgon med.. puh. Längtar lite tills onsdag då jag ska unna mig sovmorgon ; )

Det här goda mumsar jag på nu! Det krävs egentligen inte mycket för att man ska vara nöjd och ha det bra. 
Här kan ni även skymta vår nya matta men den ska jag berätta mer om i kommande inlägg!

Delad tur

Idag har jag min första delade tur, känns faktiskt väldigt bra måste jag säga! Skönt att köra ett par timmar, gå hem och vila & ladda om för att sen gå tillbaka. Har ätit lite lätt lunch nu och ser på en film. Ska nog blunda en liten stund innan det blir promenad för att komma igång igen! Vi hörs senare, hoppas er söndag är/har varit bra!

Marshall Stanmore

Har helt glömt bort att visa vad vi fick i inflyttningspresent av pappafamiljen, nämligen den här Marshall-högtalaren. Jag behöver knappast säga vilket g r y m t ljud det är i den? Eller hur mycket vi redan använt den? 

Snygg är den också tycker jag! Står perfekt i tv-bänken även som lite inredningsdetalj.

Nutellabullar!

Det blev ingen "farlig fredag" - shoppingen blev uppskjuten men jag har inte deppat för det! Långa promenader och nutella-bullebak har min dag innehållit. Inte dumt alls. Nu ska jag se om det är något bra på tv, annars blir det en tidig kväll för mig som börjar jobba tiiiidigt som bara den imorgon. Kram

Shoppingfredag

Fredag, lön och shopping - låter nästan lite farligt va? Jag ska fixa mig i ordning och sen blir de alltså  shopping. Har skrivit en lista och hoppas verkligen jag kommer hem med det mesta. Hoppas ni får en bra dag!

Torsdag 25 juni

Jobb, storstäd, promenad, handling och...plantering har min torsdag bestått av. Låter inte så roligt allting kanske men det tycker jag allt att det har varit! Och det här med plantering haha, det är nog min nya grej. Hänger nog ihop med att jag gillar att vara hälsosam och nyttig. För inget är väl bättre än att göra det själv. Ska ställa mer plantor i mina fönster nu #tanten : )

Tomat & gräslök står än så länge i ett fönster men det kommer snart mer!

Lite jordgubbar

Tre liter jordgubbar var det inga problem för oss att trycka i oss! Så himla gott, jordgubbar är ju en av de bästa sakerna på sommaren!

 

Bättre bilder på håret

  

För det första klippte jag 2,5 decimeter och sen började jag förvandlingen från mörkt till ljusare. Första steget blev alltså sähär och det är bilder som min duktiga frisör Linn har tagit! Jag kommer snart lägga i lite fler slingor och sen även en nyansering, kommer bli toppen!

Bästa starten på dagen

Mammafamiljen åkte bort över midsommar så vi har inte träffats på ett tag, men idag när jag är ledig så passar vi på! Mamma och syster kom med lite gottigheter så körde vi på stor och go frulle! Bästa starten : )

Under ett cykelställ

Hade så galet mycket energi efter jobbet så vi gick ut på en promenad. Det började dugga lite lätt och det var faktiskt skönt, men efter en kort stund började det hällregna. Vi stallde oss en stund under ett cykelställ men det gav sig aldrig så det blev löp hem haha. 

Hällregn och samtidigt sol.