nwistrand

Sista natten i lägenheten

Dop

Precis hemkommen från ett jättefint dop för min lillakusin! Hon är verkligen helt underbar, hon bara hänger med och är så snäll och glad. 

Vinkväll

Fullspäckat schema

Morgonen hos oss startade tidigt och vi har hunnit med mycket!  Och det är tur det då vi har väldigt mycket att göra både idag och imorgon - inflytt på måndag!! 

Mina mest användna sminkpenslar är tvättade (mest bästa tvålen för övrigt)

naglarna är snyggt målade i den här färgen

 

kläderna inför morgondagens dop är bestämda och jag är så nöjd! 

Nu är det dags att gå vidare på to-do-listan och nästa stopp blir Ikea!

Vilken fredag!

Vaknade upp fredagspeppad, for till jobbet. När jag slutade där fick jag veta att jag en kvart senare skulle vara på ett annat ställe och jobba.. Var bara att skynda sig dit utan något i magen (är rätt matkänslig men det har gått bra ändå såklart). Blev även besviken nu när jag kom hem och insåg att jag inte kommer hinna få ett paket jag väntar på... Så, nä den här dagen har varit stressig och lite halvt jobbigt faktiskt. Och inte blir det bättre av att se det här ..

Är i stort sett aldrig negativ och vill alltid se saker ljust men vadtusan! Men nu kommer snart Henrik hem och då blir det massa mys!

 

The Nudes, Maybelline

Likt mig hade många av er hört så mycket bra om den här paletten och jaaa, jag kan bara säga att den har nått upp till förväntningarna! Den är helt underbar, så fina färger och jag känner mest att man behöver ju inte så mycket mer än såhär, sminket är komplett med den här!

Kvällsshopping

Vi for en sväng till Motala (favoritstad!!) nu på eftermiddagen till kvällen och shoppade och åt lite. Skulle egentligen bara köpa borttagningsmedel för vattenfast smink men det blev visst lite mer. Så lyckat!

Hair

 

En liten #tbt från när jag gick i ettan på gymnasiet, med min (dåvarande) naturliga hårfärg. Efter tre år av mörka toningar är jag spänd på att få se vad som har hunnit hända med min naturliga hårfärg på den här tiden? Snart kanske jag får veta det!

39

Vilken härlig tisdag det blev! Som sagt fyller mamma år idag, 39 och gammal haha, så vi har firat för fullt. Även solen kom fram vilket var härligt! 

Lugn tisdagsmorgon

Dagen börajde olidligt tidigt då vi skulle fira mamma som fyller, innan jobb. Men alltså, hur skönt att gå och lägga sig igen? Nu har jag varit uppe ett tag och planerar att inte göra något fram tills jag börjar jobba!

Calvin Harris - Pray to God

Middagstips

Lite annorlunda för min blogg men jag måste bara tipsa om detta som är huuur gott som helst! Lax med en massa rotfrukter och så den godaste romsåsen någonsin. Skulle kunna leva på den här rätten!

Desenio

Första juni får vi tillgång till vår nya lägenhet (!!) och jag ska beställa de här printsen från Desenio och göra våra väggar fina!

Lördag 23 maj

Föfirande av mamsen igår<3
Löööördag, herre så skönt. Sovmorgon, frukost framför tv:n och bara ett stort lugn. Idag ska vi sitta på jakt för att hitta en snygg soffa, vi ska ta en tur i skogen och bara ha det så bra. Hoppas ni också får ha det!

Espresso house