nwistrand

Från hundra planer till noll

Idag hade vi otroligt mycket att göra så vi knappt visste hur vi skulle hinna allt, men så ställdes det ena in efter det andra och nu står vi här och ska inte göra något speciellt! Rätt skönt ändå måste jag säga.. Då fick jag t ex tid till göra min långa hårrutin som är en historia för sig, ni vet shampo - silvershampo som ska sitta i läänge - hårinpackning som ska sitta i läänge - balsam som också sitter i ett tag. Puh! Men nu är det klart för den här gången. Och det är det här silvershampot samt inpackningen jag använder och som jag verkligen kan rekommendera:

Tydligen blev det här silvershampot jättehypat efter att Kim K använde det när hon var ljushårig.. men när jag frågade hon på affären var det typ det enda hon kunde rekommendera och ja, det är verkligen bra! Jag är nöjd. Håret blir sådär kallt och fint. Hårinpackningen (till höger, som är väldigt använd som ni ser) gör håret så mjukt och utreder hur bra som helst. Tips tips!

Henrik kom hem nu på morgonen och vi har ätit god frulle idag med, nämligen brödet som jag stod och gjorde igårkväll, alltså oh my så gott det är! Omöjligt att sluta äta. 

Nu ska vi som sagt mest ta det lugnt, vi går säkert upp på stan (lite härligt att ha stan 5 min hemifrån istället för 5 mil!) sen när Henrik börjar jobba igen i eftermiddag så ska jag hoppa på tåget "hem". Och ni som känner mig vet nog vilken stress och panik tågresor innebär för mig haha! Men det ska nog gå bra den här gången med..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas