nwistrand

Instagram tag

Har haft denna tag'en så länge i utkastet så nu medan jag kör det sista rycker på sommarjobbet så får ni läsa om mitt konto på instagram och så kan ni  även följa mig där!

1. Vad heter du på instagram? Jag heter nwistrand där, mitt standardnamn på sociala medier sedan jag var typ 13..

2. När skaffade du instagram? 2011, innan jag skulle börja gymnasiet. Trodde då att det bara var en redigeringsapp.

3. Vilken var den först uppladdade bilden? Jag har tråkigt nog raderat en hel del men den jag har som längst ner är denna, med texten "shopping med mamma".

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Det går verkligen i perioder. Ibland kan det gå lång tid och ibland lägger jag ut bilder ett par gånger i veckan. Just nu blir det en hel del!

5. Bilder som fått flest likes?


Bild från balen, och bilder på mig & kärleken får flest.

6. Varför skaffade du instagram? Trodde som sagt det var en redigeringsapp med snygga filter.. sen när jag fattade vad det var blev det ju ännu roligare och det blev snabbt en favorit.

7. Vilka typer av konton följer du? Jag följer såklart de i min omgivning, bloggläsare och såna som har snygga och inspirerande konton.

8. Har du öppen eller privat instagram? Den är öppen.

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Glada och härliga bilder! Det är i alla fall min målbild. Har dock aldrig samma filter på (som en del "tipsar om" för ett harmoniskt flöde), olika bilder, motiv och ljus passar ju med olika redigeringar..

10. Favoritbild? Gillar ju så många men mest de bilder där jag är med någon, till exempel de med Henrik, med vänner eller familj, de är mina favoriter.

-----

  

Mitt flöde just nu.. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas