nwistrand

Nyårsmål

Jag har inte haft nyårslöften på många år, men däremot tycker jag det är kul med mål. Att ha något att jobba mot och motiveras av. Det kan man såklart sätta upp när som helst men jag tycker det känns fräscht i samband med ett helt nytt år. En riktig nystart och nya omtag. Förra året hade jag som inga direkta mål, förutom att fortsätta göra sådant som får mig må bra, träna, umgås med bra människor . Och det har jag absolut gjort. 

Inför 2017 har jag jag utökat mina mål lite:

* Fortsätta på samma spår inom kost och träning som jag alltid haft för det är så jag mår allra bäst. Skulle gärna se att jag lägger in mer vegankost. Jag vill springa milen under bra tid igen. Tjejklassikern ska göras, återstår att se om den påbörjas i år eller om det blir nästa!

* Dubbla sparsumman jag lägger undan varje månad.

* Njuta av stunderna i livet mer här och nu, smått som stort.

* Eventuellt avslutas mina studier i juni och då ska det såklart sökas bra jobb.

Det är några av mina mål just nu, låter bra tycker jag! Jag har några fler men de är mindre/behövs filas lite mer på.

--------------------------------

Jag la upp den här i början av året, och jag kan väl göra en "utvärdering" haha. De första orden jag såg var: love, money & health.

Love - året har självklart kantats av massa kärlek <3 .  Money - Har jobbat ordentligt hela året och självklart tjänat pengar. Det är viktigt för mig att ha mina egna pengar och kunna stå på egna ben  . Health - jag har fått må bra största delen av det här året. Har mina knep som jag hoppas hjälper mig till en frisk och hälsosam livsstil. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas