nwistrand

Ett gäng med frågor

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja? Gossip girl tror jag.. för att det är den enda hela serien jag sett (ingen serieperson som ni kanske märker), eller One Tree Hill (som jag sett rätt mycket av också) av olika anledningar.
Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?  "Busskafför". 
Vilken är din favoritdoft? Light blue eller den här.
Vad gör du om 10 år? Lever livet jag drömmer om idag: är då 31, är gift, har två barn, bor i ett fint hus, har ett lärorikt och intressant jobb..säkert jättetrist för någon annan men så vill jag ha det.
Hu
r skulle du hantera det om du vann 108 560 000 euro? Jag skulle hantera det väldigt bra! Skulle spara mycket (för framtiden) men annars, sätta sprätt på mycket genom det jag lägger pengar på idag x 511. 

Vad gör dig riktigt förbannad? Orättvisor mot barn/djur, otrevliga människor.
Är du lik dig nu, som du var när du var liten? Frågade mina föräldrar och i stora drag så är jag det. Lika lugn och snäll och kan bli lika tjurig.. haha. 
Vilken svordom använder du mest? Eftersom att jag jobbar med barn har jag vänjt mig av vid att svära för det låter verkligen så illa, men typ fan kanske?
Vad åt du till middag senast? Kyckling och en god sallad hos määmi.
Är du blyg inför det motsatta könet? Könet avgör inte blygheten - jag är nog blyg inför alla innan jag är bekväm.
Diskar du din egen disk? Ett erkännande - jag älskar att diska! Det är en av "mina sysslor" hemma så, jajemen jag "diskar min egen disk".
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jag är old school här, så ja.. Däremot ska man ju som tjej erbjuda sig eller så  betalar tjejen nästa gång.


Om du var en krita, vilken färg skulle du då vara? Ljusblå.
Om du fick barn nu, vad skulle du döpa den till? Ellen/Wilmer.
Nämn något som gjorde dig glad igår? Jag hittar alltid saker att vara glad för. Men igår.. t ex att det var så skönt ute att man faktiskt kunde vara ute. 
Vad gjorde du klockan åtta imorse? Då kom jag precis till jobbet. 
Gillar du kaffe? Jo det gör jag. På jobbet tror de nog att jag är en kaffetant men sanningen är den att jag aldrig dricker kaffe hemma i stort sett. Knäppt det där.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas