nwistrand

Hemma från Öarnas stad

Då var vi åter hemkomna efter en otroligt härlig tripp till huvudstaden! â˜… Vi har haft det såå bra och jag är glad att vi hann med att göra den här lilla resan nu innan tufft sommarschema börjar, flytt osv. Visar lite bilder från lite av allt som vi hunnit med.

Vi bodde på Hotell Tegnérlunden. Där har vi bott innan och varit riktigt nöjda, och lyckan när vi kom dit och fick se att vi fått hörnrummet! Det var väldigt fint och fräscht så ännu en gång ger vi tummen upp!

Henrik ville att vi skulle ta en sväng förbi Armémuseet så det gjorde vi och jag blev positivt överraskad. Det var intressant och bra.

Efter middagen igår så gick vi en runda och hamnade vid Rosenbad. Roligt att bara strosa runt och kika in byggnader och människor och bara vara. 

Obligatoriskt Espresso House-fika på ett av alla tusen som finns där uppe haha, men vi har ett speciellt som vi brukar gå till. Så mysigt att sitta där och låta lite tid gå innan vi skulle till centralen igen. 

Allt har verkligen klaffat och gått så bra; vädret har varit toppen, vi har ätit gott, vi har gjort exakt vad vi velat göra och haft det så bra.. och allt detta tillsammans med min Henrik! Jag har verkligen sådan tur â˜… â˜… 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas