nwistrand

Punkter om a l l t möjligt

* Jag har blivit nominerad med frågor (ni vet 11 frågor och så ska man nominera 11 nya bloggisar) och jag har svarat på alla mina nomineringar men jag har inte publicerat dessa och nu känner jag att det dragit ut så på tiden, att jag nog bara kommer publicera dem som vanliga tag's typ utan att nominera några nya. Känns som de flesta ändå blivit nominerade och även svarat!

* Jag har en frisörtid bokat inom en snar framtid och jag vet vad jag ska göra med färgen, men längden? Är det bäst att kapa en bit nu och låta håret vila från värmetänger under sommaren eller är det nu kanske man vill ha långt? Har som tur är tid att fundera en stund till!

* Vi har mycket möbler som vi ska köpa till den nya lägenheten och det är såå kul! Dels ska vi kika på en ny spegel och ny möbel till hallen, vitrinskåp, någon bäddsoffa av något slag, tvbänk och så ett skrivbord. Säkert mer som vi kommer komma på allt eftersom.

* I maj nästa år blir jag färdig med min utbildning och jag tänkte att jag då nog kommer vara trött på att studera men nu är jag inne på att plugga mer och bredda kompetensen och kunskaper en massa. Läsa mer inom kost kanske? Träning, beteendevetenskap, massör, mer psykologi? Finns så mycket jag vill göra!

* Annars rullar livet på rätt bra. Jag har ju nu uppehåll från skolan och det är så så skönt att slippa sätta sig med näsan i böckerna var dag efter jobbet. Nu är det "bara" jobb & köris istället. Mycket tid i löparspåret och massor av mys med nära och kära. Som det ska vara!

* Har fått mitt sommarschema från jobbet och det ser SÅ bra ut, mycket bättre än förra årets då jag jobbade 9 av 10 helger bland annat. Happy!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas