nwistrand

Helgen v. 21

Har bloggat lite dåligt under helgen samtidigt som jag gjort mycket kul så det delar jag med utav nu!

Igår bestämde jag & Emelie oss i sista sekund att vi skulle ta en shoppingrunda på Marieberg så jag gjorde mig i ordning på rekordfart (!). Lite smått imponerad av mig själv faktiskt. Med hjärtat i halsgropen kom jag med bussen i alla fall och vi hade det superbra, och det blev ett fåtal men bra köp!

När jag kom hem från shoppingen så hann jag bara inför dörren hemma för klädbyte och för att bättra på sminket innan mamfam kom och hämtade mig. Då for vi till Beirut Lounge som är en nyöppnad libanesisk restaurang. Det var jättegott, dit kommer vi absolut gå igen. Mysigt att vara med familjen också!

Idag kom Henrik hem från sitt dygnspass och det är så skönt varje gång han kommer hem. Vid 11 for vi hem till mamma för att fira henne på mors dag. För ni kunde inte gissa annat än att vi firat henne va? hihi. Världens bästa mamma, by far

Nu på kvällen har jag och mamma ätit sushi (mycket mat i det här inlägget!) och nu ska jag ta och kvällsplugga. Pluggade till lite mer än midnatt inatt och det är ju sånt där som är mindre kul alltså men jag väljer helt klart att passa på när Henrik inte är hemma. Kom en bit vilket jag tackar för idag men det är mycket kvar än. Skönt på fredag när termin 2 är klar, då planerar vi att fira!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas