nwistrand

En produktiv dag i punktform

- Klockan ringde tidigt, jag gick upp och gjorde mig i ordning och så gick jag tillbaka med en kvargskål till sängen för att äta där. 

- Imorse skulle till tandläkaren för att laga en trasig tand där tandköttet hade svullnat upp så sjukt mycket (haft ont i typ tre-fyra veckor). De började prata om bedövning och jag tänkte "Neej det gå nog bra utan" så de körde på och sa flera gånger att jag fick säga till om jag ångrade mig. Jag fattar i efterhand att folk väljer att ta bedövning haha, men jag klarar mig. 

- Jag är inne i en riktigt töntig period, nämligen att jag blir nervös för minsta lilla. Jag avskyr det verkligen för det är inte alls sån jag är egentligen eller så som jag vill vara/framstå. 

- Idag hade vi seminarium (på tal om nervös, så töntigt när man vet att det går bra) och det gick ... såå bra! Fick beröm för att ha bra reflektioner och en intressant presentation. 

- Jag är SÅ glad att jag har kommit in i löpningen nu. Jag springer inte speciellt långt (ett pass lite längre distans) men jag är snabb och jag känner att det ger mig så mycket. Kvällens pass gick väldigt bra!

- Snart är termin 2 avslutad, en salstentamen kvar. Det är så mycket att plugga in och det är såå segt. Men jag ska lägga ner mycket tid på att plugga nu den sista veckan så jag klarar den med strålande betyg! Har börjat i bra i alla fall och det är en bra start. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas