nwistrand

Time flows in a strange way on Sundays

Härliga söndag! 
De dagar som Henrik far iväg tidigt på morgonen och som jag har lediga brukar jag tycka är extremt sega och lite småjobbiga faktiskt, såklart mycket roligare att vara tillsammans. Dock tar jag alltid vara på tiden genom att plugga undan så jag slipper sådant när han är hemma, träna, samt äter mat som jag gillar mer och fixar mycket hemma. Men idag har jag haft en riktigt bra och effektiv ledig och ensammen söndag och tråk-känslor har inte hunnit nå mig. Fantastiskt! Dock lite trist väder. Förra söndagen låg jag och pressade på balkongen och idag har jag hållt mig inne. Hade velat springa men det öste verkligen ner då så det får bli kvar till imorgon. 

Förresten såg jag gårdagens final (eftersom vi var måttligt intresserade igår men jag tänkte att det ändå kunde vara roligt att se) och ja vad ska man säga. Såå tråkigt att det är så mycket politik inblandat. Vinnarlåten var inte alls bra men våran Frasse klarade sig bättre än vad jag hade trott så det var ju kul!

Nu blir det söndagsmys för hela slanten och ladda upp för en ny vecka. Kanske kommer jag avslöja lite news här på bloggen i veckan! Ni får hålla utkik : ) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas