nwistrand

Det lönar sig att vara positiv

Att vakna hungrig innan klockan ringer.. När klockan sedan ringde så kände jag inte alls för att gå upp.. Och sen att komma utför dörren för att märka att det regnar.. Hela jag skrek typ neej imorse. Det blev lite väl sent igår motsvarande till den väldigt tidiga morgonen och ni vet när det känns som att saker bara gnager i en? Men när jag gick min lilla morgonpromenad så kände jag att nu fick det räcka! Jag är ju väldigt positiv som person allt som oftast (även om inte alla dagar strålar men jag är bra på att se saker ljust). Det var ju ändå bara att gå upp och äta imorse och sen bara hoppas på sol (som också kom fram sen). 

Som av en händelse snubblade jag över en artikel på facebook som jag måste dela med mig av. Som sagt, alla dagar är inte bra men det finns något bra i varje dag! Här är fem viktiga anledningar till att se livet från den ljusa sidan!

1. Risken att drabbas av stroke och hjärtinfarkt minskar    2. Immunförsvaret blir mycket mer motståndskraftigt    3. Sömnen blir djupare, längre och allmänt bättre    4. Överlag så blir hälsan bättre då glada människor tar bättre hand om sig själva    5. Din matsmältning blir bättre

Hur bra låter det? Jättebra ju. Så nu blir vi ännu mer positiva och ser saker från den ljusa sidan! Jag själv är på superhumör då jag snart ska byta om till träningskläder och dansa zumbaaaa! Men först dricka upp Celsiusen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas