nwistrand

Vårdagjämning

Det här med söndagsångest har jag aldrig lidit av. Även söndagar är ju en dag utav helgen som man ska ta till vara på och jag tycker att söndagar är toppen. Så även den här söndagen. 

Jag vaknade (uppenbarligen) upp hos mammafamiljen. Vi gjorde scones och lagom tills det vart klart så klev Henrik in genom dörren. Sen åkte vi hem och vilade. De hade återigen larm mitt i natten som gör att H gärna lägger sig en sväng när han kommer hem och jag tänkte att jag då under tiden skulle få lite skoljobb och hemmasysslor gjorda men vet ni vad jag gjorde? Jag la mig och sov jag med. Alldeles för länge.. haha! Jaja, allt jag skulle ha gjort finns ju kvar att göra i veckan!

När vi vaknade till liv så for vi ut till skogen. Henrik skulle röja skog vid hans farmors hus så jag passade på att ta en lång skogspromenad. Finns det något mer rofyllt och härligt? Tror då inte det. På vissa ställen fanns det mycket snö ännu.

 

Nu på kvällen skulle jag ha tränat 20.20.20 men det var tyvärr inställt så då tog vi till vara på den fina kvällen genom att löpa bort till utegymmet och köra ett par varv där innan vi löpte hem igen. Så skönt! Utegymmet var faktiskt bra så där kommer jag absolut träna mer framöver!
Nu på kvällen har vi ätit söndagstacos och väntar nu på Farmenfinalen! Heja Lina säger jag.


Så då! Nu kör vi en ny vecka - Påskveckan! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas