nwistrand

Den här veckan-tag

... Vill jag:
Träffa människor och skratta. Jag kör ju lite dubbelliv - pluggar hemma vissa veckor och jobbar resten. Det passar mig kanon att göra så men de veckor/dagar jag är hemma så träffar jag ju knappt människor. Förra veckan var en sådan vecka så nu den här veckan satsar jag på mycket möten. På jobbet blir det självklart mycket men jag har också planerat in en träff med en gymnasievän som jag verkligen ser framemot. Jag träffar mammafam varje dag och i helgen kommer pappafam på besök!

... Ska jag:
Få mycket plugg gjort efter jobbet. Vi är inne i ett projektplansskrivande vilket tar en hel del tid med tanke på artikelsök, kritiskt tänkande och sedan skrivandet såklart. Alla som har pluggat/pluggar vet att det inte är lätt alla gånger och att det inte sker i en handvändning (tyvärr...). 

... Är ledordet:
Julmys! Jag ska adventspynta på fredag när jag kommer hem, jag ska baka lussebullar, vi planerar julfest på jobbet och jag känner bara en riktig julkänsla. Härligt värre alltså, och advent är ju verkligen..snart.

... Är jag tacksam för:
Massor av saker såklart men spontant tänker jag på min varma jacka! Vi är ute vilket väder det än är och att då slippa frysa är väl för underbart. Värre var det ju när man var yngre och gick med converse och tunnare jackor för att behålla snyggheten. Idag prioriteras lite annat, kort sagt. 

...Tipsar jag om:
Att läsa / lyssna på Therese Lindgrens bok. Den toppade verkligen mina förväntningar och tyckte jag bra om henne innan så tycker jag om henne ännu mer nu! Jag tycker absolut att den tilltalar oss som inte lider av psykisk ohälsa då hon berättar mycket vad man kan göra som bredvidstående och att hon berättar öppet om sitt liv och sina erfarenheter, roliga och inspirerande delar men också de mindre roliga. En "bred" power-bok då den innehåller så mycket. 

...Hoppas jag:
Att jag håller mig frisk. Jag blir sällan sjuk men vid den här tidspunkten förra året var jag så under isen alltså. Dessutom är det sjukdomstider, i stort sett alla är sjuka, jag har hela helgen umgåtts med sjuklingar, jag jobbar på ett "sjukis"-ställe... Jag har inga bra odds mot mig men jag har mina knep som jag hoppas fungerar! Mvh Hälsocoachen. 

[Listan lånade jag från Pt-Fia!]

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas