nwistrand

Liebster Award #2

Carolina har nominerat mig i Liebster Award och jag har varit seg med svaren men här kommer de! Även denna gång kommer jag inte nominera någon men de som vill får svara på samma frågor som jag har gjort.

1. Vad gillar du mest att shoppa? 
Smink, helt klart! Älskar det och har alldeles för mycket men det är ett av mina allra största intressen sedan jag var liten. När jag började få en viss summa som yngre (typ månadspeng) så kom jag alltid hem med någon sminkprodukt efter en sväng på stan.

2. Vad gillar du mest att läsa om i en blogg?
Jag gillar breda bloggar som har lite av varje. Flera kategorier/återkommande inlägg, gärna personligt och mycket vardagligt. 

3. Vad gör du helst en ledig dag?
Har en riktig mysdag, tar lite sovmorgon, tränar, äter gott, umgås med nära och kära, hittar på något kul!

4. Vilka styrkor har du?
Min bästa styrka är faktiskt att jag vet mitt eget värde. Ser dagligen andra som glömmer sig själva men man ska alltid stå upp för sig själv. 

5. Hur var din första kärlek?
"Antagligen" jäkligt bra eftersom att jag ser Henrik den första, som jag fortfarande håller fast vid. <3

6. Har du några favoritbloggar? I så fall vilka och varför?
Jag följer otroligt många bloggar men jag gillar som sagt de som inte är alltför nischade utan har lite av varje. Jag läser mycket familjebloggar, makeup-artisters bloggar, kända, mindre kända.. Alla möjliga. 

7. Vilka personer skulle beskriva dig bäst?
Henrik och mamma skulle jag säga at first men de skulle nog bara skämta bort det och toka till det så jag tror kanske Rebecca eller Emelie, mina närmsta vänner, skulle beskriva mig bäst. I alla fall på det sättet jag vill höra det, haha. 

8. Vilken person i din närhet spenderar du mest tid med?
Min sambo! Eller mamma.

9. Har du bra självkänsla?
Jo det har jag! =)

10. Har du ovanor? I så fall vad?
En jätteful ovana är att jag pillar mycket med naglarna, det ger ett nervöst intryck och jag försöker sluta men trillar lätt dit igen. Naglarna har jag ju alltid med mig liksom. Annars har jag ju tvångstankar som att jag måste rycka 511 gånger i handtaget för att se att det är låst för att sedan avsluta proceduren med att högt säga "Det är låst!". Knäpp? Jo lite.

11. Ett minne du aldrig kommer glömma?
Jag är ju en riktig samlare på minnen och älskar de där små fina stunderna i livet. Spontant tänker jag på sekunderna innan vi springer ut på trappan på studenten. Precis innan regnet kom. Lycklig ser jag mig som hela tiden men den stunden var jag någon annanstans på ett sätt. Härligaste dagen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas