nwistrand

En liten veckosummering

Veckans bästa:
Tycker det var mycket som var väldigt bra i veckan, men det bästa var väl att jag skickade in mitt sista (enskilda) arbete och att det kändes riktigt bra. Sluta med flaggan i topp, så att säga. 

Veckans känsla: 
Jag har varit glad i veckan, känt att jag räckt till vid både jobb och studier. Och såklart lättnad, som jag skrev om i föregående inlägg.

Veckans sämsta:
Vädret!! Jag gillar alla väder, eller tycker det har sin charm (härdad som fröken ju - inga..dåliga..kläder..). Men alltså regn och blåst som det varit i veckan är ingen trevlig kombination, alls.

Veckans mat:
Hm, vi lagade lasagne i tisdags och det blev så sjukt mycket över så jag har nog ätit det som matlåda varje dag på jobbet. Hyfsat less på det nu så nu dröjer det innan vi gör det igen.

Veckans nyhet: 
Oj vet inte alls.. Ganska lugnt på den fronten just nu.

Veckans träning:
En löp, flera pw's och några mils cykling. Blev tyvärr rätt lågprioriterat den här veckan men lite fick jag in i alla fall!

Idag: 
Tog vi med oss min lillasyster, packade lite fika och for till skogen där en kolmila skulle rivas. Alltid skönt att komma ut dit. Och så hann vi med en kaffe i solen vid stugan. 

Imorgon:
Är det Valborg, vi ska möta upp ett par vänner och så tror jag vi bara går ut och äter. Blir nog lugnt och avslappnat. 

(lista härifrån). 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas