nwistrand

About week 49

Veckans bästa:
Det har varit en supervecka! Jag har hunnit med mycket roligt och bra: julfest med jobbet, jobbat en del extra, börjat se (och har även sett klart) en gryyym serie, kommit en bit med klapparna och andra julförberedelser, bröllop och idag har vi haft en riktig mysdag jag och sambon.

Veckans känsla:
Har också varit bra! Det är en så härlig tid nu så det går inte att känna annat just nu för min del..

Veckans sämsta:
Att få ihop tiden är verkligen inte det lättaste hela tiden. Det är mycket jag vill hitta på och många jag vill hälsa på men tiden är inte alltid med mig.

Veckans roligaste:
Eftersom det har varit en sådan bra vecka har det hänt mycket roligt! Det mesta av det jag radade upp under "veckans bästa" går lätt in här med också. 

Veckans köp:
Det lär väl vara julklapparna tänker jag.. eller granen idag och de nya (blåa och så fina) julgranspumlorna.

Idag: 
Har vi som sagt haft en så mysig dag. Vi har varit och köpt en gran nu på kvällen, som vi också pyntat, till julmusik. Söndagstacosen är i magen och nu ska vi ta fram lite kvällsgotte i form av glögg, pepparkakor och ost. Berättar mer om det i morgandagens inlägg. 

Imorgon:
Efter jobbet ska jag fixa nya gellack-naglar! Sitter och letar inspiration atm. Funderade först på en fin julig röd färg men nä, den kommer jag nog fort att tröttna på. Så antingen får det bli något liknande jag haft tidigare (bild Här) eller en fin färg på alla.. Vi får se resultatet imorgon..

----------------------------♡----------------------------- 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas