nwistrand

Julen 2017

Här blev det helt tyst under helgen men det är ju helt förståeligt. ÅH så bra jag har haft det, verkligen en sån där jul en önskar att alla fick ha; massa mys med familjen, gott att äta, härlig stämning och jättefina klappar. Så tacksam!

Vi börjar från uppesittarkvällen, då vi tog fram kex och ost, och så hade vi ett par lotter. Under kvällen fick Henrik sina klappar och så öppnade vi våra gemensamma ifrån mammafam<3

På själva julaftonen blev det paket i julstrumpan (hejhej 22 år hehe, men en är väl alltid ett barn hemma hos sina föräldrar!), julfrukost och så fick jag öppna mina julklappar eftersom att jag skulle till min pappa under dagen.

Som vanligt firade vi hos "farfar", jag hann i alla fall vara med en stund och äta innan jag åkte vidare.

Hemma hos pappa väntade nästa julbord , massa julklappar och min farbror med familj, alltså bästa R! Blev så glad att jag hann träffa dem och så kul att hon gillade våran klapp så.

Idag kom Henrik igen efter sitt jobbdygn, han fick öppna sina klappar från min pappa och de, vi fikade och sen åkte vi till hans pappa - fjärde och sista firandet för i år! Det är många att åka till och fira med, men det är ju så härligt med storfamilj.

Nu har vi landat hemma, så trötta, glada och tacksamma! Vi ska packa upp våra fina klappar och äta något annat än julmat. Verkligen en fantastisk jul <3 Hoppas ni också haft en bra helg vare sig ni har firat eller inte. 

----------------------------♡-----------------------------

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas