nwistrand

Måndagstankar

✦Jag läste en SÅ grym grej på Lailas blogg, som jag tycker att ni ska läsa, tänka på och ta till er av! HÄR kan du läsa. 

✦Igår innan jag åkte hem till Skövde svängde jag förbi "farfar", för att lämna en lite första advents-påse med hans favoritgodis. Han blev glad och det glädjer mig så. Så tacksam för mina stjärnor jag har, så viktigt också att visa att en tänker på dem <3

✦Min tanke var ju att sluta vikariera på frsk efter nyår men alltså, det börjar kännas så sorgligt att jag då inte ska jobba med de kollegorna jag har.. De är så snälla!

✦Jag har haft en supermysig kväll sen jag kom hem från jobbet. Jag åt lite saffransscones, slog in nykomlingar på julklappsfronten, lyssnade på julmusik och käkade upp kvarbliven kladdkaka från helgen. De här julförberedelserna alltså... myys!

✦Jag tror inte att jag har sagt detta - men till helgen gifter sig en kollega och vi på jobbet är bjudna. Jag köpte en vinröd klänning (sneak peak på bild) i helgen som jag först var lite tveksam till, men nu tror jag att det blir toppen! Så härligt med bröllop, det var ett tag sedan jag var på ett nu. 

----------------------------♡-----------------------------

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas