nwistrand

Vi bara myser

F r e d a g 

Jobbdagen igår blev verkligen speciell, lite jobbigt psykiskt med mycket besked och intryck. När jag gick därifrån bestämde jag mig för att försöka släppa det över helgen. När jag kom hem väntade sambon med pizza som vi delade på innan han gick till jobbet och jag for med tåget hem till mamfam. 

L ö r d a g 

Vaknade upp i mitt gamla rum hos mamma, (som är min brors nu). God frulle och massa kaffe blev det innan jag och mamma for till Motala för shopping! Vi hade så roligt och mysigt att vi helt glömde bort tiden, eftersom vi skulle till "farfar" och äta försenad adventsgröt, som är tradition <3

Det var så mysigt och gott! Älskar traditioner och jag är glad att jag är uppväxt med det på flera högtider. 

Nu är vi hemma hos dem igen och har myskväll! Mys är väl ledordet den här (och varje) helg. Vi har klätt granen och har ställt fram gottis framför tvn.

Imorgon ska Henrik och jag fara och shoppa lite på Ikea/Marieberg, sen vidare till min pappa för att fira honom i efterskott. Skulle vilja hinna till en julmarknad också, vi får se om det hinns med. Och sen innan vi far hem till Skövde ska vi förbi Henriks pappa och träffa dem lite också. Det är många att hinna med, men det är ju bara kul! Längtar tills den dagen vi bor närmre alla igen.

----------------------------♡----------------------------- 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas