nwistrand

My mornings

Eftersom att jag är uppe tidigt idag och ska iväg och jobba så tänkte jag göra den här listan om mina mornar som jag sett på ett par bloggar.

När går du upp?
På jobbdagar allt mellan 5.30-7.00, det varierar lite beroende på när jag börjar jobba såklart och när jag måste lämna hemmet.

Vad är det första du gör varje morgon?
Önskar jag kunde säga att jag typ.. andas tio djupa andetag och kör några minuters yoga, men nä.. Dit har jag inte kommit än. Jag kollar mobilen lite, och sen går jag upp och klär på mig och gör mig i ordning.

Hur lång tid spenderar du i badrummet på morgonen?
Prioriterar inte att sminka mig när jag ska jobba så det går rätt fort faktiskt. Lite bas och mascara sen är jag rätt färdig där. Sen tandborstning och sånt såklart, en kvart allt som allt kanske?

Hur viktig är frukost för dig?
JÄTTEviktig! Måste ha frukost. Går hellre upp tidigare så jag hinner duka fram, sitta ner, andas och tänka igenom dagen än att slaffsa i mig den på vägen.

Vad brukar du äta till frukost?
Det brukar bli kvarg med massor av frukt, bär, frön och sen rågbröd med något pålägg. Kaffe/te/vatten.

Är du morgontrött?
Så klurig fråga.. jag har aldrig svårt för att komma upp - ska jag jobba och har en tid att passa då studsar jag upp som om att jag inte gjort annat. Men har jag chans till liite sovmorgon så tar jag nog den. Men nä, så speciellt morgontrött är jag nog inte ändå.

Vad har du för alarm?
Jag vaknar helst till lugna ljud haha, så jag har "vågor" som finns på Iphone. Känns fint att vakna till.

Hur ser en perfekt morgon ut för dig?
Får jag vara helt ledig då, på den perfekta morgonen? I så fall, som sagt, gärna en liten sovmorgon (8-8.30) följt av god frukost och sen bara lugn aktivitet.. Gärna att solen strålar in, och att jag får ett samtal som säger att någon pluggat in sista året för mig så att allt skolgrejs är klart, att vi kan flytta hem och att jag fått några miljoner på kontot! Tack? ;)

Vad är det bästa med morgonen?
Att en ny dag startar... Hm nä men det är väl att det är ljust ute (ju mer åt våren vi går), och att frukosten stundar.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Mjukisklädd helt klart. Har så svårt att hoppa i stela jeans på en gång, på samma vis som jeansen är av när dörren precis stängts på eftermiddagen för att ersättas med något skönare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas