nwistrand

Dansa på vatten när ingen ser

Har du något smeknamn?
Oh.. om jag har! Vet nog ingen som är uppväxt på så många olika smeknamn som jag. Nicci kan en ju förstå med tanke på mitt namn men sen också: Biffen, Kotten, Sniglo, Cola med mera, med mera..

Har du något konstigt du alltid måste göra?
Jo jag har en hel del konstigt för mig - rycker alltid i dörren för att se att det är låst. Jag öppnar aldrig dörren när någon plingar på och hör jag att det är folk som går i trapphuset så står jag och kikar i dörrhålet. Haha! Nyfiken blandat med rädsla att någon ska komma till min dörr liksom.

Några lyxvanor?
Nu råkar jag och Henrik vara världens livsnjutare och lyxare, t ex äter vi alltid bra mat hemma, vi äter ute en hel del och unnar oss grejer med. Naturgodis är vår stora last till exempel. Känner dock att så länge vi sparar mestadels så kan vi ju göra det. Men vi gör mycket och vi har det bra.

När ingen ser, vad gör du då?
Hm.. skulle vilja säga snapchatar eller fotar mig själv men det vet jag ju att folk ser. Så jag vet inte riktigt. 

Vad stör du dig på hos andra?
Folk som ser ner på/ förminskar andra och enbart framhäver sig själva och bara ser till sitt - det värsta som finns. Eller människor som det aaalltid är synd om, såna som bara gnäller utan att göra något. 

Vad är din sämsta sida?
Det är nog att jag ibland är rätt känslokall/hård. Inget jag är stolt över men jag har jobbat med det och mjuknat de senaste åren. 

Vilken sida av sängen sover du på?
Till vänster, när vi flyttade så bytte vi sida av någon konstig anledning? Men det spelar inte så stor roll för mig, jag kan sova vart som  faktiskt.

Vad gillar du för filmer?
Jag gillar svenska filmer, och komedi/humor.

Gråter du ofta?
Nej det gör jag inte. 

Vilken maträtt är din favorit?

För några år sedan hade jag sagt något så enkelt som tacos, för då brydde jag mig inte så mycket om mat och var så otroligt kräsen. Bara det senaste året har jag blivit så mycket bättre på att äta ny mat och vidga vyerna lite! Favoriten just nu är nog teriyakikyckling, sushi eller en laxrätt med massa tillbehör.

 Finns det något du säger åt andra att göra, men inte gör själv?
Säkerligen, tror nog jag lever hyfsat som jag lär i alla fall. Men ja, jag kan ju påtala hur bra/dåligt vissa kosthållningar/livsmedel är men kan äta det själv. Jag säger åt andra att de inte ska oroa sig så mycket - men jag gör ju det själv. 

Vad sjunger du när du står i duschen?
Det är nog olika varje gång men inte direkt några powerballader utan nynnar nog mer.

Vad önskar du mest just nu?
Att mina nära och kära fick ha det helt hundra bra. Att mina studier var klara och att vi kunde flytta hem igen och hittade ett fint hus. Listan kan fortsättas men det är nog toppen av den just nu.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas