nwistrand

About week 40

Veckans bästa:
Det var i onsdags, när både jag och sambon var lediga! Vi åt god frukost, jag bakade bullar och så var jag till optikern. Det är ett tag nu som jag har haft mycket ont i huvudet och nu har det kopplat att det har med synen att göra. Nu återstår det bara att välja ett par bågar, det står mellan två olika nu och jag har ingen aning om vilka det i slutändan blir.. OCH en sak till! Att bästa programmet Bonde söker fru är igång igen!!

Veckans känsla:
Den har bara varit bra. Jag har jobbat en hel del men har ändå hunnit med mycket annat, så det har bara varit en bra vecka helt allmänt.

Veckans sämsta:
Det är väl huvudvärken då om jag ska säga något. Det är ju aldrig speciellt kul, men nu blir det ju ändring på det! 

Veckans träning: 
Det har inte blivit speciellt mycket då förkylningen blivit utdragen och lymfkörtlarna har fortsatt varit svullna. Det börjar dock ge sig nu så jag tänkte ge mig på lite intervaller senare idag! Annars har det mest bara varit mina promenader till jobbet. Men vardagsmotionen är ju lika viktig den.

Veckans bästa köp:
Jag har nog faktiskt inte köpt något speciellt den här veckan vad jag kan komma på.. så jag får lov att säga mina rosa rosor eller fredagens godis (hehe). 

Veckans nyhet:
Något som är roligt för mig, är att mitt vik kommer förlängas lite till. Jag har ju som plan att fortsätta inom frsk det här året och sen börja söka jobb området jag är utbildad inom eller om jag hittar något annat. Så spännande!

Idag: 
Har jag lite smågrejer på schemat, så som hämta ut paket, börja träna lite smått som jag tidigare skrev, jag ska fixa lite på stan och sen ordna med matlådor. Känns alldeles lagom den här söndagen faktiskt.

Imorgon: 
Är det dags för ny vecka och jag ska tidigt upp för jobb. Hoppas verkligen den här veckan bjussar på solglimtar och fina stunder, men det tror jag nog (framförallt det sista..)

----------------------------♡-----------------------------

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas