nwistrand

Jag måste..

Vardagen rullar på och tiden springer iväg, så här är en liten påminnelse till mig själv - med saker jag måste göra för att liva upp februari och livet en aning!

✦..Komma igång med löpningen igen! Jag blev ju så förkyld för två veckor sedan och det sitter faktiskt fortfarande i, såå segt! Men förhoppningen är att jag ska kunna börja springa lite lätt i helgen igen. Det ser jag framemot mycket. På med peppande musik och bara springa, härligt!

✦..Träffa mina vänner mer! Det är inte alls lätt eftersom att det alltid är fullt upp åt allas håll, men det är viktigt att ta sig tiden. Förresten tycker jag det är så tänkvärt med "istället för att säga att du inte har tid, testa att säga att du inte prioriterar det". Fick verkligen en tankeställare. Ska verkligen ta mig tid mer, för det vill jag ju!

✦..På tal om vänner....? Jag är sååå sugen på Poké bowl. När jag och Becca "taggade" inför en fest i höstas så åt vi det och jag tänkte att det skulle bli en ny favorit. Det BLEV det också, jag har bara inte ätit någon mer sen dess? Skärpning alltså, måste till samma ställe igen. Kanske dags då att dra med mig en vän dit, för två flugor på smällen. 

✦..Efter fyra år inom förskolans värld är det dags för mig att testa något nytt! Sedan i början av året har jag sökt lite nya jobb och ansökningarna har nyligen stängts/ska snart stängas. Så spännande verkligen! Är så redo och spänd för något nytt. 

✦..Rensa mina garderober! Det blir ett mission till helgen. Och sen ta tag i det direkt, oavsett om det ska slängas/skänkas/säljas och inte bara ställa det i förrådet för bättre tider.. 

✦..Smörja in mig med brun utan sol! Är blekare än blekast känns det som och det känns not so good. Boka ny nageltid och fundera på vilken färg.. och kanske boka frisörtid med? 

✦..Snart har vi ett födelsedagsbarn här hemma, 24 år blir min fina i slutet av februari så självklart måste jag ge mig på jakt efter presenter! Har dock det mesta klart i huvudet så bara jag kommer igång finns det nog snart även här hemma i riktig form. 

✦..Snarast köpa hem ingredienser till mina dadelbollar som jag ska göra i helgen. Sedan ett tag tillbaka kör vi sockerfritt och sambon min jobbar i helgen så det känns som snällt för mig själv att ha något gott i alla fall, haha. Får bli någon god ensam-middag med när det är mello och allt.

 ----------------------------❤----------------------------

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas