nwistrand

Kategori: Återblickar

Valborgsmässoafton

Blandade härliga bilder jag tagit under månaden!

Här är det lugnt, jag ska ta en liten sväng på stan innan vi gör oss i ordning och sen är det dags att möta upp vänner. Som jag nämnt tidigare blir det nog väldigt lugnt, vi ska ut och äta och sen får vi se lite. Hoppas ni får det trevligt, och imorgon är det maaaj! Bästa månaden ju. 

Every day is a disco day

Snart en vecka sedan vi for till Stockholm så nu är det ju dags att skriva om våra härliga dagar där! Förra fredagen alltså, så hämtade jag upp mamma efter jobbet och så blev det en smarrig sushilunch innan vi tog tåget upp till Stockholm, där vi mötte upp min farmor & faster som vi skulle sällskapa med. Vi tog oss till hotellet - Hotell Hellsten som vi är jättenöjda med. Anledningen för att vi åkte upp till Stockholm var för att se Alcazars show som de har på Hamburger Börs, som var så bra! Vem blir inte glad av musik, dans, glitter och humor? 

Kanonbra dagar verkligen, här kommer lite tagna bilder från resan. 

Bild 1: Massor av ljusbelysning i Stockholm, såklart! 

Bild 2: Vårt fina hotellrum

Bild 3: Mamma och jag, världens bästa <3

Bild 1: Jag lånade världens snyggaste klänning av mamma, här lite närbild och i tidigare tidigare inlägg syns den bättre i sin helhet

Bild 2: Hamburger Börs var ordentligt pyntat med massvis av discokulor och julgranar m.m.

Bild 3: Alcazar i deras show

Ätit har vi gjort såklart också...

Bild 1: Julbordet innan showen. Utbudet var så bra för det var mer än det vanliga traditionella så det fanns en hel del jag åt (är annars inte så förtjust i julbord).

Bild 2: Hotellfrukosten, som absolut fick godkänt

Bild 3: Den supergoda lunchen vi åt innan vi tog tåget hem igen

☆   â˜†   â˜†   â˜†   â˜†   â˜†