nwistrand

Kategori: Upplevelser/Resor

I sitt eget

Kom hem i förmiddags men har inte förmått mig att logga in här. Bland det värsta med att komma hem efter en sån här (intensiv) resa är att det blir så fruktansvärt tomt att komma hem. Det låter knäppt att säga för det är ju alltid skönt att komma hem, till sitt eget, till H och katterna (som varit hemma under tiden), mitt hem, mina saker, min säng osv. Men alltså, just nu känner jag mest för att ta nästa tåg upp igen, med H och katterna (och familjen såklart). Haha. Nä men om några dagar är jag säkert inne i mitt vanliga rull igen men första dagen hemma är bara väldigt... tom.

Vi har i alla fall haft jättefina dagar där uppe men jag tänkte dela upp inläggen så det kommer mer i veckan. 

Smoke + Mirrors tour ✩

Några av alla bilder som jag tog i Globen, i onsdags. 

M ä k t i g t , ordet som bäst beskriver hur det är att få se sina favoriter! Som jag sett framemot det här, i flera flera månader. Och det var verkligen sååååå bra. Jag tycker att i stort sett alla deras låtar är grymma men Radioactive och Demons kommer det alltid vara något speciellt med. Har så mycket minnen med de låtarna så att få höra dem live var fantastiskt. Hade gåshud rakt igenom. 

De här killarna vet verkligen hur man gör en bra show och de fick nog alla där inne i Globen att känna sig speciella. Det här lever jag länge på. 

 

Första dagen i Stockholm / HTL Kungsgatan

Dags att börja med Stockholmsinläggen tycker jag! Vi hade inte så värst mycket packning med oss men hur kul är det att kolla i affärer med väskor? Nä inte så roligt så vi kollade om möjligheten fanns att checka in tidigare vilket det som tur var gjorde. Vi dumpade av väskorna på hotellrummet och sen gick vi ut på stan. Vi hade en toppendag verkligen - vädret var på topp, god mat intogs på Kungshallen och förhoppningarna inför kvällen började verkligen stiga. 

 

Tar med lite om hotellet nu också. Vi bodde på HTL Kungsgatan som ligger väldigt nära Hötorget. Allt var så bra, avstånd (centralt), personal, fräscht rum. Men ett minus har vi. Ett ganska stort minus om vi ska vara petiga för det är bland det viktigaste i en hotellvistelse enligt oss - fruuuukosten. Fy så tråkig den var!! Det som fanns var gott men alltså utbudet var rätt fattigt. 

En superbra dag! I nästa inlägg skriver jag om konserten! 

Vintertid

Här var det tyst! Jag har haft en riktigt rolig helg så nu är jag tillbaka igen med massor att blogga om. Kan ju säga att den extra timmen vi fick för att ställa om klockan kom väl till pass då det inte blivit mycket sömn i helgen, men det är väl så det ska vara!

I fredags, efter jobbet, så åkte jag till Örebro för inflyttningsfest hos en saknad vän! Hade verkligen så roligt. 

 

Trots den sena kvällen på fredagen så gick jag upp tidigt på lördagen för att åka till min fina lillkusin och passa henne en stund. Lyckan! Efter det blev det en shoppingsväng och sen blev det hockey. Vår nya lördagstradition verkar det som? Tråkigt nog slutade det med förlust men det var en dåligt spelad match av båda lagen så inget underhållande direkt. 

Bortastå fast på hemmaplan..

Söndag idag, och det gör inte mig så mycket då jag även har en ledig dag imorgon så min helg tar inte riktigt än. Jag ska kolla igenom en skoluppgift en sista gång sen ska den skickas in, annars är dagen oplanerad. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

On top of the world

Bombar er lite med Imagine Dragons men det förstår ni nog!

Back home efter två helt underbara dagar i Stockholm! Jag delar upp vår vistelse i olika inlägg annars blir det lite mycket, men jag kan säga att konserten var verkligen så grymt bra!! Väl värt väntan om jag säger så. Allt har gått så himlans smidigt, med tåg, vi kunde checka in på hotellet på en gång, vi har fördrivit tid väldigt bra och så slapp vi den värsta kön in till Globen där vi också fick bra platser. Fantastiska dagar, som jag bara kan tacka min Henrik för <3