nwistrand

Kategori: Week tags

Week 8

Den här veckan..

Vill jag: kunna njuta av sol och lite varmare (vår)väder men I wish. Nä men jag vill bara ha en bra vecka, vilket jag verkligen tror att det kommer bli!

Ska jag: Fira världens bästa sambo som fyller 24! Det ser jag verkligen framemot, höjdpunkten den här veckan. 

Är ledordet: Mysigt? Härligt? Jättebra bara. Så roligt att ha något att förbereda och fixa inför, roligt med besök i slutet av veckan, äta gott och bara ha det bra. 

Är jag glad för: min situation i livet.. att jag "är där jag är" . Det känns bra att grunden är så stadig när annat kan göra att det svajar lite, haha dramatiskt uttryckt. (Typ osäkert kring jobb-plugga igen-mer framtidstänk osv). Men s n a r t  kommer det mer klarhet, det vet jag. 

Hoppas jag: en hel del... återkommer senare om/när det blir aktuellt..

Tipsar jag om: att ha fääärg. Oavsett om det är kläder, skor, i håret eller nagellack typ. Blir själv så glad av det! Nästa gång jag gör mina naglar ser jag något superrosa framför mig. Jag som aldrig egentligen varit speciellt rosa av mig vill nu ha det i allt. Perfekt till våren (som jag längtar till sååå mycket)...

Kod för att importera min blogg till Nouw: 0634331245

--------------------------------------------------------

About week 49

Veckans bästa:
Det har varit en supervecka! Jag har hunnit med mycket roligt och bra: julfest med jobbet, jobbat en del extra, börjat se (och har även sett klart) en gryyym serie, kommit en bit med klapparna och andra julförberedelser, bröllop och idag har vi haft en riktig mysdag jag och sambon.

Veckans känsla:
Har också varit bra! Det är en så härlig tid nu så det går inte att känna annat just nu för min del..

Veckans sämsta:
Att få ihop tiden är verkligen inte det lättaste hela tiden. Det är mycket jag vill hitta på och många jag vill hälsa på men tiden är inte alltid med mig.

Veckans roligaste:
Eftersom det har varit en sådan bra vecka har det hänt mycket roligt! Det mesta av det jag radade upp under "veckans bästa" går lätt in här med också. 

Veckans köp:
Det lär väl vara julklapparna tänker jag.. eller granen idag och de nya (blåa och så fina) julgranspumlorna.

Idag: 
Har vi som sagt haft en så mysig dag. Vi har varit och köpt en gran nu på kvällen, som vi också pyntat, till julmusik. Söndagstacosen är i magen och nu ska vi ta fram lite kvällsgotte i form av glögg, pepparkakor och ost. Berättar mer om det i morgandagens inlägg. 

Imorgon:
Efter jobbet ska jag fixa nya gellack-naglar! Sitter och letar inspiration atm. Funderade först på en fin julig röd färg men nä, den kommer jag nog fort att tröttna på. Så antingen får det bli något liknande jag haft tidigare (bild Här) eller en fin färg på alla.. Vi får se resultatet imorgon..

----------------------------♡----------------------------- 

About week 43

Veckans bästa:
Det har varit mycket som varit jättebra i veckan! Exempel på det bästa är såklart helgen, att jag hämtade ut mina nya glasögon, shoppingkvällen på stan och att vi gjort om här hemma.. 

Veckans känsla:
Bara bra! Glatt och härligt. 

Veckans sämsta:
Kan inte komma på något som varit dåligt såhär på rak arm.. Det har varit en fin vecka tycker jag.

Veckans roligaste:
Haha, det var idag! När min lilla (bokstavligen lilla) mamma skulle öppna dörren i trapphuset när vi skulle ut. Det blåste storm samtidigt så hon typ bara flög ut och ojoj vad jag skrattade! Tårarna bara sprutade och jag trodde aldrig det skulle sluta. 

Vi hann med en fika innan de for med tåget hem igen <3

Veckans bästa köp:
Min nya tröja som jag bloggade om här. ELLER glasögonen såklart! 

Veckans nyhet:
Att jag kommer få mer % på jobbet, och även förlängt. Det känns kul. 

Idag: 
Mamma och syster åkte hem på förmiddagen och sen kom Henriks bror med tjej hit och hälsade på oss. Vi åt tacos och pratade på, jättetrevligt!

Imorgon: 
Är det dags för en ny vecka, jobb jobb. Det är öppning och sen jobb till eftermiddag. Har inte så mycket mer planerat än så..

----------------------------♡-----------------------------

About week 40

Veckans bästa:
Det var i onsdags, när både jag och sambon var lediga! Vi åt god frukost, jag bakade bullar och så var jag till optikern. Det är ett tag nu som jag har haft mycket ont i huvudet och nu har det kopplat att det har med synen att göra. Nu återstår det bara att välja ett par bågar, det står mellan två olika nu och jag har ingen aning om vilka det i slutändan blir.. OCH en sak till! Att bästa programmet Bonde söker fru är igång igen!!

Veckans känsla:
Den har bara varit bra. Jag har jobbat en hel del men har ändå hunnit med mycket annat, så det har bara varit en bra vecka helt allmänt.

Veckans sämsta:
Det är väl huvudvärken då om jag ska säga något. Det är ju aldrig speciellt kul, men nu blir det ju ändring på det! 

Veckans träning: 
Det har inte blivit speciellt mycket då förkylningen blivit utdragen och lymfkörtlarna har fortsatt varit svullna. Det börjar dock ge sig nu så jag tänkte ge mig på lite intervaller senare idag! Annars har det mest bara varit mina promenader till jobbet. Men vardagsmotionen är ju lika viktig den.

Veckans bästa köp:
Jag har nog faktiskt inte köpt något speciellt den här veckan vad jag kan komma på.. så jag får lov att säga mina rosa rosor eller fredagens godis (hehe). 

Veckans nyhet:
Något som är roligt för mig, är att mitt vik kommer förlängas lite till. Jag har ju som plan att fortsätta inom frsk det här året och sen börja söka jobb området jag är utbildad inom eller om jag hittar något annat. Så spännande!

Idag: 
Har jag lite smågrejer på schemat, så som hämta ut paket, börja träna lite smått som jag tidigare skrev, jag ska fixa lite på stan och sen ordna med matlådor. Känns alldeles lagom den här söndagen faktiskt.

Imorgon: 
Är det dags för ny vecka och jag ska tidigt upp för jobb. Hoppas verkligen den här veckan bjussar på solglimtar och fina stunder, men det tror jag nog (framförallt det sista..)

----------------------------♡-----------------------------

Week 37 tag

D e n  h ä r  v e c k a n ..

..Vill jag;
Kunna njuta av härligt väder! Ja, det här eviga tjatet om vädret alltså.. Men det blir ju så mycket härligare då om en inte bara är hemma men det är inte så ofta det sker ju.

..Ska jag:
Jobba på! Vet ni huuuur härligt det är att "bara" jobba och inte behöva plugga på kvällarna/helgerna? Det är så underbart skönt. OCH så ska jag använda min nya snygga kappa mycket! Looove it.

 

..Är ledordet:
Att bara köra på. Ha roligt och skratta mycket på vägen och se det fina i vardagen.

..Är jag glad för:
Mycket, men just nu kanske för att jobbet löser sig så bra. Jag är inne på att söka mig vidare vid årsslutet men tills dess kommer jag med säkerhet trivas bra.

..Tipsar jag om:
Att ringa någon du inte pratat med på länge! Ofta sitter vi så myckt med telefonen ändå så passa på att göra någon glad. Ikväll ringde jag till min fina farmor och pratade länge länge, så roligt och uppskattat från båda!

..Hoppas jag:
att sjukdomarna fortsätter hålla sig borta!! 

----------------------------♡-----------------------------

Week 20 tag

Den här veckan..

..Vill jag:
Njuta av härliga och fina (gärna soliga) dagar, både på jobb och hemma. Klämma in mycket roligt bland jobb och plugg, som vanligt med andra ord! Det brukar bli bra.

..Ska jag:
Kolla efter något snyggt att ha på mig på examen! Det är lite mer än två veckor kvar men det är hög tid att börja spåna på idéer. Spännande.

 

...Är ledordet:
Att tänka smart. Tiden tills (t ex) examensarbetet ska vara inne tickar nedåt och det känns viktigt att prioritera tid på det. Förvalta tiden väl, få saker gjorda och bara köra på - det känns bra på många plan inför veckan. 

...Är jag tacksam för:
Jag är tacksam över jättemycket, men den här veckan känner jag mycket tacksamhet kring variationen i mina dagar. Ingen dag blir riktigt som någon annan, en dag är jag hemma och får mycket gjort med studier, en annan dag jobbar jag för att nästa ha en mysdag med sambon. Härligt att kunna styra tiden för annat blir det sen ju, så det gäller att njuta av tiden, som sagt. 

...Tipsar jag om:
Det skulle väl vara produkterna jag bloggade om i fredags.

...Hoppas jag:
Att solen hittar tillbaka. Tyvärr ser det mörkt ut men förhoppningsvis kan prognosen ändras.

En liten veckosummering

Veckans bästa:
Tycker det var mycket som var väldigt bra i veckan, men det bästa var väl att jag skickade in mitt sista (enskilda) arbete och att det kändes riktigt bra. Sluta med flaggan i topp, så att säga. 

Veckans känsla: 
Jag har varit glad i veckan, känt att jag räckt till vid både jobb och studier. Och såklart lättnad, som jag skrev om i föregående inlägg.

Veckans sämsta:
Vädret!! Jag gillar alla väder, eller tycker det har sin charm (härdad som fröken ju - inga..dåliga..kläder..). Men alltså regn och blåst som det varit i veckan är ingen trevlig kombination, alls.

Veckans mat:
Hm, vi lagade lasagne i tisdags och det blev så sjukt mycket över så jag har nog ätit det som matlåda varje dag på jobbet. Hyfsat less på det nu så nu dröjer det innan vi gör det igen.

Veckans nyhet: 
Oj vet inte alls.. Ganska lugnt på den fronten just nu.

Veckans träning:
En löp, flera pw's och några mils cykling. Blev tyvärr rätt lågprioriterat den här veckan men lite fick jag in i alla fall!

Idag: 
Tog vi med oss min lillasyster, packade lite fika och for till skogen där en kolmila skulle rivas. Alltid skönt att komma ut dit. Och så hann vi med en kaffe i solen vid stugan. 

Imorgon:
Är det Valborg, vi ska möta upp ett par vänner och så tror jag vi bara går ut och äter. Blir nog lugnt och avslappnat. 

(lista härifrån). 

Den här veckan-tag

... Vill jag:
Träffa människor och skratta. Jag kör ju lite dubbelliv - pluggar hemma vissa veckor och jobbar resten. Det passar mig kanon att göra så men de veckor/dagar jag är hemma så träffar jag ju knappt människor. Förra veckan var en sådan vecka så nu den här veckan satsar jag på mycket möten. På jobbet blir det självklart mycket men jag har också planerat in en träff med en gymnasievän som jag verkligen ser framemot. Jag träffar mammafam varje dag och i helgen kommer pappafam på besök!

... Ska jag:
Få mycket plugg gjort efter jobbet. Vi är inne i ett projektplansskrivande vilket tar en hel del tid med tanke på artikelsök, kritiskt tänkande och sedan skrivandet såklart. Alla som har pluggat/pluggar vet att det inte är lätt alla gånger och att det inte sker i en handvändning (tyvärr...). 

... Är ledordet:
Julmys! Jag ska adventspynta på fredag när jag kommer hem, jag ska baka lussebullar, vi planerar julfest på jobbet och jag känner bara en riktig julkänsla. Härligt värre alltså, och advent är ju verkligen..snart.

... Är jag tacksam för:
Massor av saker såklart men spontant tänker jag på min varma jacka! Vi är ute vilket väder det än är och att då slippa frysa är väl för underbart. Värre var det ju när man var yngre och gick med converse och tunnare jackor för att behålla snyggheten. Idag prioriteras lite annat, kort sagt. 

...Tipsar jag om:
Att läsa / lyssna på Therese Lindgrens bok. Den toppade verkligen mina förväntningar och tyckte jag bra om henne innan så tycker jag om henne ännu mer nu! Jag tycker absolut att den tilltalar oss som inte lider av psykisk ohälsa då hon berättar mycket vad man kan göra som bredvidstående och att hon berättar öppet om sitt liv och sina erfarenheter, roliga och inspirerande delar men också de mindre roliga. En "bred" power-bok då den innehåller så mycket. 

...Hoppas jag:
Att jag håller mig frisk. Jag blir sällan sjuk men vid den här tidspunkten förra året var jag så under isen alltså. Dessutom är det sjukdomstider, i stort sett alla är sjuka, jag har hela helgen umgåtts med sjuklingar, jag jobbar på ett "sjukis"-ställe... Jag har inga bra odds mot mig men jag har mina knep som jag hoppas fungerar! Mvh Hälsocoachen. 

[Listan lånade jag från Pt-Fia!]

Upp